Z.S.C.’62 F1 – S.K.N.W.K. F2(C) 3-11

Wederom hadden onze jongens en meisjes met spanning naar deze wedstrijd toegeleefd.
We kwamen goed uit de startblokken want na 2 minuten lag de eerste al in het net,voorzet van Thomas en Max schop hem erin.
De 2-0 liet niet snel op zich wachten,Thomas salomde door de verdediging en wederom in het net.
Ruben schop de 3-0 in de touwen want dankzij een snelle rush van Jelle kon Ruben hem erin tikken.
De 4-0 werd koelbloedig afgemaakt door Thomas.
En de 5-0 was een “buitenspel”doelpunt maar de scheids zag Kai over het hoofd en deze maakte hem mooi af.
Na een mooi samenspel van Thomas,Ruben,Kai scoorde Jelle de 6-0.
De verdediging waarin Jeffrey,Jurre en Mike in stonden hadden het de eerste helft niet druk,maar na een onverwachte counter stond het toch ineens 6-1.
Na teleurstelling kregen de jongens er nog één te verduren,Lisa had te veel last van haar spieren en viel helaas uit.
Na deze mentale tik zetten de jongens de schouders er weer onder en uit een mooie voorzet van Jeffrey schot Max de bal snoeihard in de bovenhoek 7-1.
Na de rust was de opstelling wat gewijzigd en konden Mika en Nene de spitsenrol voor zich opeisen.
Al snel kwam er een harde voorzet van Jelle en Nene mistte deze net maar Max stond erachter en hij was zelfverzekerd 8-1.
Na deze mooie goal kwam onze verdediging weer in de problemen en Z.S.C maakte een lucky-doelpunt 8-2.
Na de aftrap speelde de jongens goed rond en na een strakke voorzet van Jurre schot Max hem keihard binnen 9-2.
De tegenstander raakte vermoeid en onze jongens gingen goed door,na een goede pass van Mika op Thomas zag deze een klein gatje in de verdediging en knalde hem van 15 meter loeihard binnen 10-2.
Door een klein misverstand van de verdediging zag Z.S.C. hun kans in het net gaan 10-3.
Maar net voor het einde zette Thomas dit weer recht door een bal uit een onmogelijke hoek hard bovenin de kruising te jassen 11-3.
Onze jongens en meisjes hebben ook deze wedstrijd door bloed,zweet en tranen(blijdschap)wederom gewonnen.