S.K.N.W.K. 2 – Kruiningen 2(C) 6-1

sknwk speelde tegen kruiningen zeker in de eerste helft een prima wedstrijd. Het eerste kwartier kon Kruiningen het nog wel aardig bijbenen maar daarna was het snel gebeurd. Via goeie combinaties werden de spitsen Stefan en Remco gemakkelijk bereikt en aan de zijkanten konden sytse en vooral Kees Jan keer op keer de vrije ruimte induiken. Na twintig minuten kon Stefan na een actie van Toon de score simpel openen en even later maakte Stefan zijn tweede na een actie van Martin H. de 3-0 lag er paar minuten later ook al in na een prachtig boogballetje van Remco over de uitgelopen doelman. Nog voor rust scoorde Stefan alleen voor de doelman zijn derde goal . rust 4-0. Stefan mocht zijn kunsten gaan vertonen bij het eerste en in zijn plaats kwam Robbert vd Z. in het veld die na een lange blessure zijn rentree maakte. De tweede helft was van mindere kwaliteit en het was eigenlijk die bekende nachtkaars. Toch werd er nog gescoord, eerst schoot Frank van 16 meter knap raak en kon Robbert zn rentree een vrolijk tintje geven door een tekorte terugspeelbal prima af te straffen. Kuiningen redde nog de eer zodoende werd deze wedstrijd afgesloten met een prima 6-1 overwinning…volgende week weer een thuiswedstrijd tegen Duiveland .

geschreven door: t.rucker