S.K.N.W.K. 1 – Brouwershaven 1(C) 5-0

SKNWK 1 Brouwershaven 1 5-0
Eerste poging van Carlo over doel.Tweede doelpoging van Stefan Vermeer 2 meter voor doel maar over. Derde schot Wilco maar naast. Robbert Uil schiet ook over. Maar in de 14de minuut schiet Carlo v d Maas de 1-0 binnen, na een mooie combinatie over drie schijven. Aardig schot Martijn Neele. Dan mooie voorzet van Remco Veenboer maar geen profijt daaruit. Schot Martijn Backx maar keeper werkt over. Dan kopbal van Martijn maar naast. Even later in de 34ste minuut 2-0 door Stefan Vermeer. En alweer na een aanval over rechts met mooi terug leggen van Remco Veenboer vanaf de achterlijn. In de 39ste minuut 3-0 door Robbert Uil, hij kapte zich mooi langs z`n tegenstander alvorens met een fraaie schuiver te scoren. Ruststand 3-0. Zou dat genoeg zijn in de tweede helft met de wind tegen. Maar geen problemen want ze maakten er nog twee bij, en hielden de nul achterin. Wilco er uit Robert Padmos er in. Dan in het begin van de tweede helft 2 keer een misser van Martijn Backx, terwijl hij dat in de twee voorgaande wedstrijden zo keurig afmaakte. Uit vrije trap schiet Brouwershaven op de lat. Met de volgende vrije trap kon keeper Maik Bakker de bal met moeite tot corner verwerken. Martijn Backx schiet in vrije positie tegen de keeper. Een corner is slechts zijn deel. Het werd 4-0 door Robbert Uil waarmee hij een groot aandeel had in de overwinning. Oleg Bondarenco en en Martijn Rentier komen er nog in. Bij Brouw komt er een junior in.Robert Padmos maakte 5-0 na een scrimmage voor doel.Volgende week beker inhaal. SKNWK speelt dan misschien een oefenpartij. Maar 14 April zullen de mannen van SKNWK hun beste wedstrijd van de hele competitie moeten spelen. Het zal dan echt goed moeten uitpakken. Het zal dan echt afhangen om sneller dan de tegenstander te zijn, op alle posities. En dan kan er nipt gewonnen worden. Jullie hebben het in eigen hand.