S.K.N.W.K. E1 – Bevelanders e1(C) 10-0

Na de overwinning met 9-1 vorige week moesten we deze week weer tegen Bevelanders.
Voor de wedstrijd hebben we (Peter en ondergetekende) de spelers nog even op scherp gezet. De winst van vorige week zou niet direct winst deze week betekenen!. Vanaf het begin werd er door iedereen goed meegedaan maar het duurde even voordat we konden scoren. Voor de 1-0 van Joerie had Bevelanders ook nog 2 kansen gehad. Daarna was het even kans na kans maar het lukte even niet om de score te verdubbelen. Toch werd het 4-0 met de rust (dit hadden er zeker 7 of 8 kunnen zijn) maar van de trainer geen geklaag……..
Na de rust gingen we vrolijk verder en werd er nog 6x gescoord. Ook Bevelanders kreeg nog een paar kansen (onze spelers vergaten dat verdedigen ook bij voetbal hoort)maar keeper Daan hield zijn goal schoon. Nog 2 wedstrijden te gaan, uit tegen Colijn en thuis tegen MZC. Als we volgende week tegen COlijn winnen dan blijven we tot op de laatste dag meedoen voor het kampioenschap. Niet het allerbelangrijkste natuurlijk, maar wel leuk !!!.

geschreven door: richard