Uiterlijk woensdag 20 augustus a.s. aanmelden vrijwilligersavond

Inmiddels zijn het voetbalseizoen 2013/2014 alsmede de festiviteiten rondom het 60-jarig jubileum van S.K.N.W.K. achter de rug. Naast een goed verlopen voetbalseizoen 2013-2014 kan ook naar een succesvol 60-jarig jubileum worden teruggekeken. Dat beide onderdelen goed zijn verlopen, komt grotendeels op conto van de vele vrijwilligers die S.K.N.W.K. rijk is. Vrijwilligers zijn voor S.K.N.W.K. een groot goed!

Afgelopen seizoen heeft u een belangrijke bijdrage geleverd aan het vrijwilligerswerk binnen S.K.N.W.K.. Graag nodigen wij u, en uw eventuele partner, dan ook uit de successen met ons te delen op de vrijwilligersavond van S.K.N.W.K.. De vrijwilligersavond wordt gehouden op vrijdag 29 augustus 2014.

Anders dan voorgaande jaren vindt de vrijwilligersavond niet op sportpark ‘het Springer’ gehouden, maar is voor u een rondvaart over de Oosterschelde met de mosselkotter van de heer Evert van Zande georganiseerd. Gedurende de rondvaart zal aan boord mossels voor u worden gekookt. Uiteraard zorgen wij ook voor bier, wijn en limonade alsmede salades en (stok)brood.

Het inschepen voor de rondvaart is om 17:30 uur om vervolgens om 18:00 uur koers naar de Oosterschelde te zetten. Het is de bedoeling om 17.15 uur vanuit Nieuwerkerk naar Zierikzee te vertrekken. De verzamelplaats is het parkeerterrein bij sportpark ‘het Springer’. Bij aankomst zullen de voertuigen op het parkeerterrein aan de Hoofdpoortstraat te Zierikzee (bij het Bolwerk, onder de molen) worden gestald. Parkeren is hier kosteloos. Uiteraard bent u vrij op eigen gelegenheid naar Zierikzee af te reizen. Warme kleding is bij deze rondvaart op de Oosterschelde onontbeerlijk!

Wij doen het verzoek aan u vóór woensdag 20 augustus 2014 per e-mailbericht aan ons secretariaat, e-mailadres: secretariaat@sknwk.nl, kenbaar te maken of u de vrijwilligersavond zal bijwonen, zodat wij een indicatie hebben op hoeveel personen wij kunnen rekenen en tijdig voldoende onze inkopen kunnen doen. Wanneer wij geen bericht van u ontvangen, wordt niet op u gerekend!

Wij realiseren ons dat niet een ieder een liefhebber van mosselen is of gewoonweg het lichaam geen mosselen kan weerstaan en vragen u dit aan ons kenbaar te maken zodat wij eventueel voor een alternatief kunnen zorgen.

Wij hopen u tezamen met vele andere vrijwilligers van ganser harte op onze vrijwilligersavond te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van S.K.N.W.K.,

Fernando Bom

Secretaris van S.K.N.W.K.