Huib de Valk 2e plaats bij AD verkiezing ‘Clubheld’ van de amateursport

logo_nieuwerkerk_nu

Op initiatief van Bert van Tilburg werd Huib de Valk namens voetbalvereniging S.K.N.W.K. aangemeld voor de verkiezing ‘Clubheld’ van de amateursport. Het AD draagt sport in de regio een warm hart toe, daarom heeft het AD de verkiezing ‘Clubheld’ van de amateursport georganiseerd.

huibdevalk_clubheld_2015_1

Bij een eerste tussenstand bleek dat de stemmen op naam van Huib de Valk massaal werden uitgedeeld. Aan het einde van de verkiezing bleek niet alleen dat Huib de meeste stemmen had gekregen in de gemeente Schouwen-Duiveland, maar zelf  van de gehele provincie Zeeland. Huib mocht daarom gisteren, vergezeld met Jannie (Huib zijn vrouw) en zijn zoon Wilco, naar de redactie van het AD in Rotterdam om daar een monoloog/presentatie te geven aan de jury die bestond uit Hugo Borst en AD hoofdredacteur Paul v/d Bosch.

Uit alle 12 provincie-winnaars werd één winnaar gekozen die een hoofdprijs heeft ontvangen van €25.000 voor de clubkas. De eerste prijs is gegaan naar Maria Gram van Zwemvereniging De Dinkel uit gemeente Dinkelland. De tweede prijs was voor Huib de Valk en heeft €5.000 gewonnen voor de clubkas van S.K.N.W.K.

Bekijk hieronder de foto’s van S.K.N.W.K. en het AD

huib-de-valk-ad

huib-de-valk-ad-groep

huibdevalk_clubheld_2015_2

huibdevalk_clubheld_2015_3