Onweersbuien kunnen pret niet drukken bij 4e editie Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K.

Gisteren, vrijdag 5 juni 2015, werd bij S.K.N.W.K. voor de 4e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd op sportpark ‘Het Springer’. Door de weersomstandigheden (onweer) was ‘buienradar’ tussen 17:00 uur en 20:00 uur eventjes de meest bezochte site/app. Wat gaan we doen ?? Toch starten, wachten, afgelasten, uitstellen…….. Rond 19:00 uur was inmiddels iedereen aanwezig, maar er werd (verstandig) besloten nog te wachten. Half uurtje later beginnen ? Uiteindelijk trokken de buien gelukkig over. Was achteraf best lekker, want met ruim 30+ overdag kon het in ieder geval wat afkoelen. Iets voor 20:00 uur gingen de ballen dan eindelijk rollen.

P1430921

Ook nu weer 12 sponsors die een team hadden ingeschreven. Zij streden in 3 poules van vier om de prijzen. Omdat we bijna een uur later waren begonnen, werden de wedstrijdjes wel wat ingekort. Maar ook dit mocht de pret niet drukken hoor. Het is het minst belangrijk tijdens dit toernooi, want het gaat toch voornamelijk om de saamhorigheid en gezelligheid, maar als er wordt gesport, willen de meesten uiteraard toch ook gewoon winnen. Uiteindelijk waren de 1e prijzen voor: Deli XL (poule 1), O’Moda (poule 2) en Lankor Hoveniers (poule 3). Zij ontvingen allen een mooie beker.

P1430940

Daarna was het tijd voor de welbekende 3e helft. Gelukkig waren de weergoden ons nu wel goed gezind. Dit kon allemaal onder het genot van een hapje en een drankje op ons schitterende dakterras. Toen rond 23:15 uur de groep inmiddels iets was uitgedund en er toch nog wat regen uit de lucht kwam, werd dit voortgezet in de kantine. Hier bleef het ook nog lang druk en gezellig !!

P1440153

S.K.N.W.K. kijkt opnieuw met trots terug op een zeer geslaagde avond. Dankwoordje aan uiteraard de deelnemers (sponsors), maar zeker de organisatie, scheidsrechters, barmensen, verzorger, mannen van de onderhoudscommissie en de overige vrijwilligers die hebben bijgedragen aan deze prachtige 4e editie !!

20150605_193432

Bekijk foto’s van deze editie elders op deze site in Het Fotoboek !!