S.K.N.W.K.-ers nemen deel aan Schrobbelaertoernooi 2015

Om 9:45 vertrok de bus vanaf het kraaiennest richting Nieuwerkerk. Vanaf Nieuwerkerk werd de reis ingezet met Duiveland en eetcafé ’t Centrum richting Cortgene. De eerste wedstrijd was gepland om half 12 tegen oud-J.V.O.Z. die achteraf wel heel erg sterk bleken tegen zijn. ’t Centrum verloor haar eerste wedstrijd dan ook met 3-0. Zelfs met de oud trainer van Nieuwdorp in de gelederen mocht het niet baten.

De tweede wedstrijd speelde we tegen jong V.V.C.. Ook dit werd een resultaat om niet over na huis tegen schrijven want ook deze werd verloren met 2-0.  Leuke kanttekening in deze wedstrijd was dat speler Dennis van Antwerpen de spits niet in wilde spelen om dat deze buitenspel stond. Leuke van het verhaal is dat we al bijna 2 wedstrijden niet aan buitenspel doen… Sterk opgelet…….

De laatste wedstrijd was tegen het normale V.V.C. die ook bij S.K.NW.K. 3 en 4 in de competitie zat. Wonderbaarlijk werd deze gewonnen met 1-0 en zo werd onze topscoorder van het toernooi niemand minder dan René Spieker. Na de wedstrijden volgde een hapje en een drankje om daar na te gaan kijken naar de 4 diehards die aan de schrobbelaar race mee deden.

Er werd afgesloten met een lekkere bbq en een feest avond. Om half 11 ging iedereen moe en voldaan de bus in richting huis.

Bron: Christian van Vossen