Wedstrijdverslagje ’s Heer Arendskerke 1 – S.K.N.W.K. 1 (bron: ’s Heer Arendskerke)

Bron: ’s Heer Arendskerke

Arendskerke won vanmiddag haar 1e oefenwedstrijd met 2-1 van SKNWK. Onder warme omstandigheden waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Na 5 minuten was het Ricardo Kriekaard die alleen voor de keeper werd gezet en de 1-0 op het bord zette

Het tempo lag hoog en beide ploegen krijgen een paar kansen. De beste waren voor SKNWK, maar doelman Jan Lokerse redde een paar keer knap. Vlak voor voor rust werd een fraaie aanval even fraai afgerond door Dennis Goedegebure.

In de 2e helft lag het tempo wat lager en waren de kansen wat spaarzamer. SKNWK kwam terug in de wedstrijd door een doelpunt van Maarten Padmos. Maar daar bleef het bij. Eindstand 2-1.