Robert Padmos 4x trefzeker tijdens eenvoudige middag voor S.K.N.W.K. 1

Voor S.K.N.W.K. 1 stond vanmiddag het eerste bekerduel op het programma. In Wolphaartsdijk moesten de blauw/zwarten aantreden tegen de oranjehemden van de plaatstelijke v.v. Wolfaartsdijk. Eigenlijk alleen de weersomstandigheden (het was bloedheet) maakten het de Nieuwerkerkers nog lastig, want de thuisploeg kon S.K.N.W.K. nauwelijks tegenstand bieden. Al binnen vijf minuten stond het 0-1. Het was Robert Padmos die de trekker overhaalde en voor het eerst scoorde deze middag.

DSC00554

Niet veel later een misverstand in de S.K.N.W.K.-verdediging. Maar doelman Mike Bakker van S.K.N.W.K. reageerde 2x alert en hield zijn doel schoon. Uit de tegenaanval was het opnieuw raak. Opnieuw Robert Padmos die scoorde en dus voor de 0-2 zorgde. Nog voor de drinkpauze, halverwege de 1e helft, opnieuw een doelpunt voor S.K.N.W.K. En opnieuw was het Robert Padmos die het doelpunt op zijn naam zette. Een heuse hattrick dus.

DSC00549

Na de drinkpauze werd het allemaal wat slordig en onnauwkeuriger aan de zijde van S.K.N.W.K. Zodoende niet veel kansen meer, maar gelukkig wist Wolfaartsdijk niet te profiteren van het mindere spel van S.K.N.W.K. Ruststand 0-3.

DSC00559

Bij begin van de 2e helft ligt het spel gelijk stil. Aanvoerder Padmos is in alle euforie vergeten de wissel (Niels Gunst voor Stefan Vermeer) te melden. Na dit oponthoud is het eigenlijk hetzelfde recept als de eerste helft. Het is wachten op treffers voor S.K.N.W.K. Het is Justin de Bruine die de bal breed krijgt gelegd en zorgt voor de 0-4.

DSC00602

Het slotakkoord is voor Robert Padmos. Met zijn vierde van deze middag zorgt hij nog voor de 0-5. De thuisploeg gaat nog naarstig op zoek naar de eretreffer, maar deze komt er niet. Scheidsrechter Broekhoven vindt het allemaal wel goed en blaast om precies 16:15 uur voor het eind van de wedstrijd. Onder het genot van een lekker biertje wordt voor de kleedkamers de wedstrijd nog eens doorgenomen.

DSC00594

Een prima start voor S.K.N.W.K. 1 tijdens dit bekertoernooi. Nu volgen nog twee thuisduels voor de blauw/zwarten. Te beginnen a.s. dinsdag, 25 augustus 2015. Dan is op sportpark ‘Het Springer’ H.S.C. ’28 1 de tegenstander. Aftrap is 18:45 uur.