Debutant Toby de Bruine scoort, basisdebuut voor Julian van Nieuwenhuize in thuiswedstrijd S.K.N.W.K. 1

Gisteren, zaterdag 12 december 2015, speelde S.K.N.W.K. 1 haar laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ was DOSKO 1 de tegenstander. Uiteindelijk werd het na een matige eerste helft (0-0) toch een mooie middag voor de blauw/zwarten. Ze wisten uiteindelijk met maar liefst 5-0 te winnen !!

Het 4e doelpunt van S.K.N.W.K. werd gescoord door B-junior Toby de Bruine. Hij mocht gisteren invallen tijdens de wedstrijd. Dit was voor hem zijn debuut in het 1e. Hij luisterde zijn debuut dus op met een doelpunt. Klasse Toby.

Een andere B-junior, Julian van Nieuwenhuize, speelde al vaker mee met het eerste elftal. Maar toch ook voor hem een bijzondere middag, want gisteren stond hij voor het eerst in de basis bij een competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. op het eigen sportpark ‘Het Springer’. Hij speelde een puike partij en met ‘de nul’ achterin voor een verdediger kun je gewoon terugkijken op een heel goed resultaat. Goed gedaan ‘Juul’.

De jeugd heeft de toekomst zeggen ze altijd. Elke zaterdagmorgen rondkijkend bij onze jeugdteams zit dat bij S.K.N.W.K. wel goed !!