DFS trommelt weer ervaren spelers op

Net als vorige week maakt DFS-trainer Marcel de Nijs gebruik van ervaren spelers uit het tweede elftal.

Voor het degradatieduel met Stellendam, dat een punt minder heeft, zijn Martijn Boot, Vincent Bakker en Pieter de Munnik opgetrommeld omdat Mick van Eck, Niels Boogert en Delano Westerink geblesseerd zijn. Donadoni Warrenaar is ook afwezig voor het duel van zaterdag 30 januari op sportpark Van Zuijen.
Poulegenoot Duiveland speelt op de vijftiende speeldag thuis tegen The Gunners zonder Masoud Osmanie (knie), Corne Buys (schorsing) en Reinier Looij (afwezig). SKNWK gaat in de vierde klasse B naar Hansweertse Boys zonder Carlo van der Maas (schorsing) en Robbert Uijl (blessure) en medekoploper ZSC’62 mist in de derby met WIK’57 Andre Derzhavets (blessure) en Barry van der Stel en Dennis Louwers (beiden op vakantie). De Kerkwervenaar reizen naar Scharendijke zonder Jack van den Velde en Dennis den Boer.

In en tegen Oostkapelle heeft MZC’11-trainer Alexander van Keulen net als vorige week niet de beschikking over Benjamin Verwest en Sven Heijboer. Bruse Boys gaat naar Oude Maas, dat drie punten meer heeft, zonder de al geblesseerden Rudo van den Berge en Gerard Vogel. Tijdens de training van donderdagavond zijn daar Dylan Adelaar (gebroken vinger) en Tom Blomaard (knieproblemen) bijgekomen.