S.K.N.W.K. 1, 3 en 4 winnen alle drie en scoren samen 15 treffers !!

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 20 februari 2016 kwamen drie van onze vier seniorenteams weer eens in aktie voor de competitie. De wedstrijd Bevelanders 2 – S.K.N.W.K. 2 is verplaatst naar a.s. zaterdag, 27 februari 2016. De drie seniorenteams die wel in aktie kwamen, deden allen het zelfde. Ze wonnen hun wedstrijd en wisten alle drie vijf doelpunten te maken.

Te beginnen met ons vlaggenschip. Zij moesten naar SC Stavenisse 1. In principe zijn dit soort wedstrijden meestal goed voor 3 punten voor de blauw/zwarten, maar vorig seizoen bleek dat als je zelf je kansen niet benut, je zo maar tegen een zeperd aan kunt lopen (1-0 verlies). Gisteren was er niets aan de hand. Enige dat S.K.N.W.K. 1 zich zelf kan verwijten, is dat het ‘maar’ 5x scoorde. Ze wonnen dus eenvoudig met 0-5. Robert Padmos scoorde 2x, waardoor hij inmiddels op 18 doelpunten staat deze competitie. Remco v/d Berge (zijn 13e treffer), Emiel Kuijten (zijn 4e doelpunt) en B-junior Julian van Nieuwenhuize (zijn 6e doelpunt bij de senioren!!) scoorden de overige treffers.

S.K.N.W.K. 3 won op eigen veld van Brouwershaven 2. Ook hier vijf doelpunten, maar ook ééntje tegen, dus 5-1. Hier was Maurice Pollemans de ‘grote’ man met 2 doelpunten (zijn 5e en 6e van deze competitie). Christian van Vossen (zijn 17e doelpunt – en een serie van 9x op rij gescoord !!), Kevin Schiettekatte (5e doelpunt) en Lennard Visser (2e treffer) voegden zich gisteren allen met één doelpunt in het rijtje bij ‘Maupert’.

S.K.N.W.K. 4 speelde op het kunstgras tegen S.S.V. ’65 4. Met een gemêleerd gezelschap (spelers van S.K.N.W.K. 4, maar ook van 2e,. B1, 40+) wisten ook zij vijf keer te scoren. Omdat gelegenheids doelman Michèl Ruyssenaars ‘de nul’ wist te houden ook hier een 0-5 overwinning. Wim Voorbeijtel en René v/d Bos scoorden beiden 2x. B-junior Mark Bleiji scoorde 1x en komt hiermee ook op de topscorerslijst van de seniorenteams.

Clubtopscorer blijft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) die door zijn twee treffers gisteren tot nu toe al 19x doel trof. De 2e plaats is voor Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) die op 18 staat. Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3) is met 17 doelpunten de nummer drie van de ranglijst.

De stand aan kop van de ranglijst ziet er als volgt uit:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 19
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 18
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 17
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 13
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 13
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1+ 2 + 4 13
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 9
Stefan Vermeer S.K.N.W.K. 1 + 2 7
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 + 3 + 4 6
Maurice Pollemans S.K.N.W.K. 3 6

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2015-2016