Voorbeijtel weer ‘eentje’ voor op Padmos, 1e treffer voor Daan Slingerland !!

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 5 maart 2016, kwamen voor het eerst na de winterstop alle vier onze seniorenteams in aktie op één dag. S.K.N.W.K. 1 won in een ware thriller met 4-3 van Smerdiek 1. ‘Ut Twidduh’ weerde zich kranig, maar verloor toch nipt met 0-1 van Kloetinge 4. S.K.N.W.K. 3 nam op bezoek bij Duiveland 4 de punten mee terug naar Nieuwerkerk (0-3) en onze ‘baggerschuit’, S.K.N.W.K. 4, liet niks heel van Bruse Boys 4. Het werd maar liefst 8-1.

Te beginnen met ons vlaggenschip. Na een 2-0 voorsprong door twee treffers van Robert Padmos liet het Smerdiek terug komen tot 2-2. George van Heukelom zette de blauw/zwarten op 3-2, maar opnieuw kwam Smerdiek langszij. Uiteindelijk wist Robert Padmos met zijn 3e van de middag en dus inmiddels zijn 22e van de competitie S.K.N.W.K. toch nog een mooie 4-3 overwinning te schenken.

S.K.N.W.K. 2 dacht lang een puntje te kunnen pakken, maar moest toch 1x capituleren op een schitterende kopbal. Deze werd S.K.N.W.K. 2 fataal waardoor Kloetinge 4 de 3 punten mee nam over de Zeelandbrug, 0-1.

Na de 1-5 nederlaag vorige week in de topper tegen Wolfaartsdijk 3 liet S.K.N.W.K. 3 vanmiddag zien dat ze ‘best of the rest zijn’. Uit in Oosterland wonnen ze met 0-3 van Duiveland 4. Christian van Vossen scoorde zijn 18e seizoenstreffer. Nieuwkomer Daan Slingerland, hij speelde vandaag zijn allereerste wedstrijd voor S.K.N.W.K. wist zijn debuut op te fleuren met een treffer. Het andere doelpunt werd gescoord door een eigen speler van Duiveland 4 waardoor er inmiddels bij wedstrijden van S.K.N.W.K. 1, 3 en 4 een eigen doelpunt is gescoord dit seizoen.

S.K.N.W.K. 4 won met maar liefst 8-1 van Bruse Boys 4. Wim Voorbeijtel 4x, René v/d Bos 3x en Jeffrey Hart 1x waren de doelpuntenmakers.

Clubtopscorer op dit moment is Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) die door zijn 4 treffers deze middag op 23 doelpunten staat. Hij wordt op de voet gevolgd door Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) die met 3 doelpunten deze middag zijn totaal opvijzelde naar 22. Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3) volgt dit tweetal op gepaste afstand met 18 doelpunten. Ali Zaman speelde vandaag met het 2e en wist eens een keer niet te scoren. Hij blijft ‘steken’ op 14. Remco v/d Berge en Machiel Schot (beiden S.K.N.W.K. 1) speelden vandaag niet mee met het 1e vanwege hun wintersportvakantie. Zodoende voor hen ook geen treffers. Zij voelen inmiddels de ‘hete adem’ van Spiekur in de nek, want door zijn 3 doelpunten vandaag staat hij inmiddels op 12 competitiedoelpunten tijdens het seizoen 2015-2016.

De stand aan kop van de ranglijst ziet er als volgt uit:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 23
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 22
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 18
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1+ 2 + 4 14
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 13
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 13
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 12

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2015-2016