Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3) en René v/d Bos (S.K.N.W.K. 4) scoren beiden 2x

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 12 maart 2016, kwamen voor de 2e keer op rij na de winterstop alle vier onze seniorenteams in aktie op één dag. S.K.N.W.K. 1 won nipt de lastige uitwedstrijd bij S.P.S. 1, 0-1. Evenals vorige week was er voor S.K.N.W.K. 2 helaas een nederlaag. Nu was FC Dauwendaele 3 met 3-1 te sterk. S.K.N.W.K. 3 won de thuiswedstrijd tegen Cortgene 1 met 4-3 en onze ‘baggerschuit’, S.K.N.W.K. 4, was kansloos tegen dé kampioenskandidaat, Wolfaartsdijk 3. Uiteindelijk werd het maar liefst 9-2 !!

S.K.N.W.K. 1 moest tegen laagvlieger S.P.S. 1. Je weet dat dit lastige potjes zijn en het enige dat telt is de winst. En die kwam er met het minst mogelijke verschil. Emiel Kuijten scoorde na een schitterende aanval de enige treffer van de middag en was zodoende goudhaantje voor de blauw/zwarten. Voor Emiel zijn 5e treffer van het seizoen.

S.K.N.W.K. 2 moest in Middelburg aantreden tegen FC Dauwendaele 3. Na een gelijkopgaande 1e helft was de ruststand 1-1. George van Heukelom had met 6e doelpunt van dit seizoen voor de gelijke stand gezorgd. Helaas scoorde de thuisploeg gelijk na rust 2x achter elkaar en wist S.K.N.W.K. 2 hier niets meer tegenover te zetten. Zodoende een 3-1 nederlaag.

Het derde won de doelpuntrijke thuiswedstrijd tegen Cortgene 1 uiteindelijk met 4-3. Christian van Vossen maakte er 2 en komt zodoende al weer op 20 competitietreffers dit seizoen. Jeffrey Bruinier en Kristian Bouwman scoorden beiden ook 1x en voor hen was dit hun 2e seizoenstreffer.

S.K.N.W.K. 4 kwam er ook achter dat Wolfaartsdijk 3 niet één, maar misschien wel twee maatjes te groot is voor de 5e klasse. Uiteindelijk verloor onze ‘baggerschuit’ met maar liefst 9-2. De twee doelpunten kwamen op naam van René v/d Bos op aangeven van de clubtopscorer van dit moment, Wim Voorbeijtel. Voor ‘Spiekur’ waren dit zijn 13e en 14e competitiedoelpunt dit seizoen.

Clubtopscorer blijft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) die evenals zijn naaste belager, Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) niet wist te scoren. Wim blijft hierdoor op 23 doelpunten staan, Padmos heeft er ééntje minder, namelijk 22. Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3) komt door zijn 2 doelpunten van deze middag al weer op 20 en heeft de top twee dus weer in het vizier. René ‘Spiekur’ v/d Bos komt met zijn twee doelpunten van vanmiddag op 14 en staat hiermee nu gedeeld 4e met Ali Zaman, die vandaag ook niet scoorde. Remco v/d Berge en Machiel Schot (beiden S.K.N.W.K. 1) zijn weer terug van de wintersport. Helaas is Machiel geblesseerd en speelde dus niet mee vandaag. Remco was wel aanwezig, maar ook hij scoorde niet. Beiden blijven steken op 13 treffers.

De stand aan kop van de ranglijst ziet er als volgt uit:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 23
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 22
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 20
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 14
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1+ 2 + 4 14
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 13
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 13

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2015-2016