Toby de Bruine scoort vandaag maar liefst 7x, Ruben Willeboordse scoort 1e S.K.N.W.K.-treffer

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 26 november 2016, kwam en S.K.N.W.K. 2, 3 en 4 in aktie. S.K.N.W.K. 1 heeft nog een weekje vrij. Het 2e speelde de topper tegen Yerseke 2. Op sportpark ‘Het Springer’ stond vanmiddag de kraker S.K.N.W.K. 3 – S.K.N.W.K. 4 op het programma.

S.K.N.W.K. 2 heeft zich kranig geweerd in het altijd lastige uitduel tegen Yerseke 2. Het leek zelfs even uitzicht te hebben op een puntje toen nieuwkomer Ruben Willeboordse met zijn 1e doelpunt in een S.K.N.W.K-shirt de stand iets rond kwart over vier op 1-1 bracht. Helaas duurde het duel nog eventjes en dit bleek voor S.K.N.W.K. 2 net te lang. Uiteindelijk verloren ze met 3-1.

In Nieuwerkerk stond de wedstrijd S.K.N.W.K. 3 tegen S.K.N.W.K. 4 op het programma. Helaas werd het nooit een (wed)strijd, want S.K.N.W.K. 3 was simpelweg te sterk. Het werd uiteindelijk 5-0. In de 1e helft scoorde Dirk-Jan Hoek (toch al weer zijn 12e competitiedoelpunt) en Kristian Bouwman (hij schoot de bal schitterend van zo’n 20 meter in de kruising) en zette de ruststand op 2-0.

In de 2e helft scoorde Bouwman nog 1x. Hij brengt zijn seizoenstotaal inmiddels op 4. S.K.N.W.K. JO19-1-speler Toby de Bruine was in de 2e helft ingevallen bij het 3e. Hij scoorde ook nog 2x en zo is de eindstand van 5-0 een feit. Omdat Toby vanmorgen ook al met 11-1 won met S.K.N.W.K. JO19-1 van Apollo ’69 JO19-1 en hierin maar liefst 5x wist te scoren, brengt hij zijn totaal van vandaag op maar liefst 7 doelpuntjes. Een aardig resultaat voor zo’n 135 minuten voetballen…..

Ondanks het feit dat Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) vandaag niet scoorde, blijft hij de clubtopscorer bij de senioren met 20 doelpunten. Dirk-Jan Hoek is weer wel één treffer dichterbij gekomen en staat nu op 12 treffers.