DHV wint kansrijk duel van De Fendert, Tholense Boys koploper

ZATERDAG DERDE KLASSE B – De derby tussen De Fendert en DHV stond op het programma. Een topper op papier.

Daar beide ploegen kansen kregen, troffen de bezoekers klinisch doel: 0-3. Vooral de doelmannen vertolkten een hoofdrol in dit duel.

Tholense Boys voert de ranglijst aan, na een cruciale 2-3 zege in de topper bij Duiveland. Onderin komt Kogelvangers op gelijke hoogte met VVC’68, dankzij een knappe 2-1 overwinning op Zwaluwe.

In een open wedstrijd was Olympia’60 de gelukkigste ploeg in het duel tegen DIA. De thuisclub kwam tien minuten na rust op voorsprong door een doelpunt van Nick van Wanrooij. Een slap schot werd door een DIA-verdediger richting de hoek geduwd waardoor DIA-keeper Dennis van Hassel er niet meer bij kon. Daar bleef het qua goals bij.

De Fendert – DHV 0-3 (0-0). 73. Leon Hollemans 0-1, 85. Elias Mourigh 0-2, 90. Thomas van der Wal 0-3.

Duiveland-Tholense Boys 2-3 (1-2) Niels Hopmans 0-1, Ronald Zwager 1-1, Niels Hopmans 1-2, Matthijs van Stee 1-3, Robbert de Bruine 2-3

Kogelvangers-Zwaluwe 2-1 (0-0) Gijs van der Made 0-1, Arno Evegaars (e.d.) 1-1, Edgar van der Giesen 2-1 (pen.) Rood: Wesley Dekkers (Zwaluwe)

Noad’67-VVC 3-2 (2-1) Frank den Engelsman 1-0, Joeri Malinka 1-1, Frank den Engelsman 2-1, Marwan Achahbar (pen.) 2-2, Rob den Engelsman 3-2.

WHS-Rillandia 4-2 (3-2) Arvin de Witte 1-0, Arvin de Witte 2-0, Sander van ’t Hof 3-0, Stephan de Leeuw 3-1, Mike Breevoord 3-2, Arvin de Witte 4-2.

Olympia’60 – DIA 1-0 (0-0) – 1-0 Nick van Wanrooij.