Ware blessuregolf teistert seniorenteams S.K.N.W.K. op dit moment

Een zeer passende titel op dit moment bij onze seniorenteams, S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en 4. Na de winterstop blijkt het namelijk een behoorlijke puzzel om met 4 seniorenteams te kunnen acteren. Dit weekend was zelfs S.K.N.W.K. 2 nog vrij en moesten we toch nog een beroep doen op de bereidwilligheid van de spelers van S.K.N.W.K. JO19-1, die zelf eerste een wedstrijd hebben gespeeld, om de 3 seniorenteams te kunnen bemannen.

Bij S.K.N.W.K. 1 beginnen we met de langdurig geblesseerden Emiel Kuijten, Robbert Uijl en Remco Veenboer. Al was laatste genoemde afgelopen donderdag gelukkig weer wat loopwerk aan het verrichten tijdens de training van de eerste selectie. Hopelijk kan hij binnenkort weer aansluiten bij de groep en zijn wedstrijden gaan spelen (bij 1e of 2e). Emiel en Robbert tobben al een behoorlijke tijd met blessures (respectievelijk knie en teen). En het ziet er helaas niet naar uit dat zij spoedig weer aan spelen/trainen zullen toe gaan komen……… Overigens raakte Martijn Rentier afgelopen week op de training ook nog geblesseerd en was daarom ook afwezig bij het degradatieduel tegen V.V.C. ’68 1.

Bij S.K.N.W.K. 2 is het al niet veel beter. George van Heukelom kampt met een knieblessure is de komende weken/maanden niet van de partij. Bij Carlo v/d Maas dezelfde problemen en deze spelen zelfs al van ruim voor de winterstop. Het is bij hem zelfs de vraag of hij überhaupt nog terug gaat keren als voetballer op ‘Het Springer’. Ook Lex Folmer kon deze week niet meespelen met S.K.N.W.K. 3 of 4, omdat hij niet fit is. Leon Pollemans, eigenlijk ook nog in de lappenmand, heeft zelfs zonder echt te trainen gisteren toch maar besloten met S.K.N.W.K. 3 mee te gaan, omdat zij krap in de spelers zaten.

Komen we gelijk aan bij S.K.N.W.K. 3. Ook hier twee langdurig geblesseerden. Kevin Schiettekatte (enkelblessure) is hier al ruim 2 maanden ‘zoet’ mee. Christian van Vossen heeft zelfs afgelopen week een kijkoperatie ondergaan aan zijn knie en is nog zeker niet van de partij. Net als bij Carlo is het ook hier de vraag of hij ooit de kicksen nog eens onder zal binden als voetballer. Tel daar nog bij op dat Stephan Wessels en Daan Slingerland de voetbalschoenen (voorlopig) aan de wilgen hebben gehangen en ook hier is verklaard dat het 3e niet heel ‘dik’ bezaaid is (letterlijk dan, want figuurlijk valt dit overigens best mee 😉 ). Overigens heeft Wibo de Molenaar de omgekeerde weg bewandeld en is hij na een nieuwe ‘sabbatical’ weer terug bij S.K.N.W.K. 3. Daarentegen meldde Maurice Pollemans zich gisterenmorgen ook nog af met maagklachten.

Bij het 4e ook wat personele problemen. Hier is leider Leon Quik wegens zijn nieuwe werk niet meer elke week beschikbaar. Wim Voorbeijtel genoot nog even van de winterstop en Robbert v/d Zande moest werken. Daartegenover maakte Martijn Neele gisteren na zo’n 3 maanden blessureleed weer zijn rentree.

Misschien dat we nog niet eens alle blessuregevallen hierboven hebben vermeld, maar hieruit blijkt wel dat het niet zo gek is dat het op dit moment een beetje ‘dun bezaaid’ is met spelers. Overigens nog wel een compliment aan S.K.N.W.K. 1, 3 en 4 dat gisteren alle drie de competitiewedstrijden in winst wisten om te zetten.

Aan alle geblesseerden zou ik willen zeggen: veel sterkte en een spoedig herstel (want dat zullen we nodig hebben de komende weken/maanden) !!