Wim Voorbeijtel scoorde meer dan de helft van de 76 doelpunten van S.K.N.W.K. 4

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 1 april 2017, kwamen drie van de vier seniorenteams van S.K.N.W.K. in aktie. De wedstrijd S.K.N.W.K. 3 – Duiveland 4 is uitgesteld naar a.s. donderdag, 6 april 2017 (aftrap is 18:45 uur). Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ gisteren een belangrijk en zeker ook verdiend puntje voor S.K.N.W.K. 2 (1-1 tegen Krabbendijke 2). S.K.N.W.K. was daarna veel te sterk voor W.I.K. ’57 2, 6-2.

S.K.N.W.K. 1 kwam opnieuw niet aan punten. Nu was koploper Tholense Boys te sterk. Na een goede 1e helft waarin helaas vlak voor rust de 0-1 voorsprong werd verspeeld tot 2-1 was het in de 2e helft dweilen met de kraan open. Het werd uiteindelijk 6-1 !! Het doelpunt namens S.K.N.W.K. 1 was nog een eigen doelpunt ook. Overigens al weer het 9e eigen doelpunt dit seizoen ‘voor’ een S.K.N.W.K.-team.

Had S.K.N.W.K. 2 vorige week recht op een puntje tegen Kloetinge 4, maar werd toen nipt verloren (1-2), gisteren ging het beter. Echter nu toch ook nog wel wat tereurstelling, want S.K.N.W.K. 2 had gisteren eigenlijk gewoon moeten winnen van de nummer 3 van de ranglijst, Krabbendijke 2. Het werd uiteindelijk 1-1. Martin Kiesenberg scoorde vanaf de strafschopstip. Zijn 2e treffer van het seizoen.

Onze baggeschuit kwam na een roerige week (de vrouw van medespeler Michel Ruyssenaars overleed afgelopen maandag plotseling op 46 jarige leeftijd) in aktie tegen W.I.K. ’57 2. Ze waren met 6-2 te sterk. Wim Voorbeijtel, Wilco de Valk en Jeffrey Hart scoorden allen 2x. Wim bracht zijn totaal inmiddels op 39, Wilco op 15 en Jeffrey verdubbelde zijn seizoensproduktie van 2 naar 4 doelpunten.

Wim Voorbeijtel blijft de absolute nummer 1 op de topscorerslijst.. Hij scoorde dit seizoen al 39 treffers. Dit is trouwens meer dan de helft van de totale produktie van S.K.N.W.K. 4, want ze scoorden dit seizoen in totaal 76 keer.  Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) blijft de nummer 2. Hij scoorde er tot nu toe 15 treffers. Overigens deelt hij de 2e plaats inmiddels met Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) die ook 15 doelpunten heeft gemaakt.