S.K.N.W.K. 40+ heeft weer veel plezier tijdens eerste toernooi van dit seizoen

Gisteren, vrijdag 29 september 2016, was er op Schouwen-Duiveland voor de eerste keer dit seizoen weer 40+ voetbal. Organiserende vereniging van deze eerste editie was ASV Brouwershaven. Met 6 deelnemende teams was er weer genoeg animo voor een geslaagd toernootje. Ook de (weers)omstandigheden waren prima voor een voetbalavondje. Alle ingrediënten dus voor een geslaagd avondje en dat werd het dus ook.

Rond het klokje van 18:21 uur verzamelde S.K.N.W.K. 40+ waarna de rit naar sportpark ‘Onder de Molen’ werd ingezet. Na een bakje koffie begonnen om 19:15 uur werd de eerste wedstrijden gespeeld (op een half veld 7 tegen 7). Voor alle teams stonden 5 wedstrijdjes van 15 minuten gepland, dus de 40-plussers konden eens goed aan de conditie werken !!

S.K.N.W.K. 40+ poseerde eerste nog even voor de fotograaf voor een kiekje voor de website van de blauw/zwarten.

 

Rond 21:30 uur was ook de laatste wedstrijd van het toernooi (S.K.N.W.K. 40+ – W.I.K. ’57 40+) gespeeld en kon een warme douche worden genomen. Daarna kon de 3e helft worden gestart onder het genot van een hapje en drankje. Er werd uiteraard terug gekeken op deze geslaagde eerste editie. Daarnaast werd alvast vooruit gekeken naar de 2e editie. Deze is op vrijdag 27 oktober a.s. Dit is bij FC De Westhoek.

 

Het zou nog lang heel gezellig blijven ‘Onder de Molen’. S.K.N.W.K. 40+ toog iets na middernacht weer huiswaarts. Hier en daar nog met een tussenstop in Nieuwerkerk voor nog een versnapering….. Het wordt weer een gezellig seizoen !!

 

Dank aan ASV Brouwershaven voor de organisatie en gastvrijheid.