Ralph Zegers is met ingang van seizoen 2018-2019 nieuwe hoofdtrainer S.K.N.W.K.

De afgelopen weken heeft de Technische Commissie van S.K.N.W.K. zich bezig gehouden met enkele kandidaat-trainers voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Uiteindelijk hebben ze een advies uitgebracht naar het hoofdbestuur. Een afvaardiging van het hoofdbestuur heeft hierna een 2e gesprek gehad en hieruit is inmiddels bekend geworden dat Ralph Zegers met ingang van het nieuwe seizoen de vervanger is van Perry Snoep die na 2 seizoenen zijn trainerscarrière vervolgt bij N.O.A.D. ’67 1.

Zegers, 40 jaar en woonachtig te Middelburg, is op dit moment hoofdverantwoordelijk voor de JO17-1 van de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (J.V.O.Z.), dit seizoen actief in de Eerste Divisie. Hij is in het bezit van UEFA B/TC2.

Bron foto: www.jvozonline.nl

Als speler was hij al wel bekend met S.K.N.W.K. Hij was namelijk actief bij Terneuzense Boys 1 en heeft hierbij naar eigen zeggen een aantal mooie duels gespeeld met de blauw/zwarten (o.a. tijdens het seizoen 1996-1997 toen de titelstrijd in de 3e klas ging tussen S.K.N.W.K. en Terneuzense Boys). Met Terneuzense Boys was hij als voetballer actief in de 2e en 3e klas K.N.V.B. Daarnaast was hij o.a. ook nog speler van Zaamslag en acteerde hij op 1e en 2e klas K.N.V.B.-niveau.

Zijn trainerscarrière is begonnen bij de jeugd van Terneuzense Boys (E1 t/m A1). Ook trainde hij nog  Zaamslag B1. Nadat hij zijn ‘papieren’ heeft behaald, heeft hij als hoofdtrainer Groede (5e klas), Koewacht (4e klas) en H.V.V. ’24 (2e en 3e klas) onder zijn hoede gehad. Vorig seizoen was hij assistent-trainer van Rogier Veenstra (nu hoofdtrainer van v.v. Goes) bij Zeelandia-Middelburg 1. En nu dus trainer/coach van J.V.O.Z. JO17-1.

Ondanks dat J.V.O.Z. JO17-1 een prachtige ervaring is, wil Ralph volgend seizoen toch graag weer een eerste elftal onder zijn hoede. Zodoende is het contact er gekomen met S.K.N.W.K. en is er dus inmiddels overeenstemming bereikt voor één seizoen.

We heten Ralph alvast van harte welkom en wensen hem volgend seizoen heel veel plezier en succes toe. En uiteraard ook tijdens de 2e seizoenshelft met J.V.O.Z. JO17-1 nog heel veel succes toegewenst.