3e plaats voor Tijn Westdijk bij Penalty Bokaal Schouwen-Duiveland 2018

Afgelopen woensdag, 30 mei 2018, was weer de jaarlijkse Penaltybokaal op Schouwen-Duiveland. Van alle voetbalverenigingen van ons eiland waren de beste penaltynemers van de JO9, JO11 en JO13-pupillen gestuurd. Namens S.K.N.W.K. waren Danny Verhoek (JO13), Tijn Westdijk (JO11) en Gijs van Westen (JO9) vanavond actief op sportpark ‘Onder de Molen’ bij organisator ASV Brouwershaven (in samenwerking met Regio Voetbal Schouwen-Duiveland).

Onder schitterende weersomstandigheden was het een geslaagde avond. Eerst was het de beurt aan de allerkleinsten. Gijs scoorde 3 van zijn 5 strafschoppen. Helaas niet in de top drie, maar wel een medaille en een consumptiebon.

Gijs van Westen

Daarna waren het de JO11-spelertjes. Tijn deed het prima en eindigde zelfs op een mooie 3e plaats !! Gefeliciteerd hiermee. Voor hem dus een heuse penaltybokaal. En daar was hij uiteraard heel blij mee !!

Tijn Westdijk

Tot slot nog de JO13-pupillen. Danny Verhoek (overigens net als Gijs van Westen voor de 2e keer op een rij deelnemer aan de finale) wist helaas ook niet de top drie te behalen. Ook voor hem een medaille en een consumptiebon.

Danny Verhoek

Gijs, Tijn en Danny, goed gedaan !! Wij zijn als S.K.N.W.K. trots op jullie !!