S.K.N.W.K. 40+ vermaakt zich weer prima bij 2e toernooitje van het seizoen

Gisteren, vrijdag 28 september 2018, was er op Schouwen-Duiveland voor de tweede keer dit seizoen weer 40+ voetbal. Organiserende vereniging van deze tweede editie was FC De Westhoek. Met 8 deelnemende teams was er weer genoeg animo voor een geslaagd toernootje. Ook de (weers)omstandigheden waren prima voor een voetbalavondje. Alle ingrediënten dus voor een geslaagd avondje en dat werd het dus ook.

Rond het klokje van 18:34 uur verzamelde S.K.N.W.K. 40+ waarna de rit naar Sportpark ‘Van Zuijen’ werd ingezet. Dit met een tussenstop in Zierikzee waar nog enkele verstekelingen moesten worden opgepikt. Na een bakje koffie snel de kleedkamers in om te verkleden. Nog even een fotomomentje voor Peter v/d C, want hij had nieuwe voetbalschoenen. En dat betekent net als vroeg op de kleuterschool bij Juffrouw Gaanderse dat je op tafel mag poseren !!

Na een korte warming-up en ‘een team-selfie’ begonnen iets na 19:30 uur de eerste wedstrijden (gespeeld op een half veld 7 tegen 7). Voor S.K.N.W.K. 40+ stonden er wedstrijden op het programma tegen deze keer Brouwershaven, Z.S.C. ’62 en Renesse.

Rond 21:30 uur waren ook de laatste wedstrijden van het toernooi gespeeld en kon een warme douche worden genomen. Daarna kon de 3e helft worden gestart onder het genot van een hapje en drankje. Er werd uiteraard terug gekeken op deze geslaagde tweede editie en alsvast vooruitgekenen naar de laatste editie van dit jaar. Deze is 2 november a.s. bij Brouwershaven.

Hieronder het complete speelschema:

31 augustus 2018 s.v. Renesse
28 september 2018 FC De Westhoek
2 november 2018 asv Brouwershaven
29 maart 2019 sv Duiveland
26 april 2019 S.K.N.W.K.
24 mei 2019 D.Z.C. ’09

Vanaf deze plaats nog een dankwoordje aan FC De Westhoek voor de organisatie en de gastvrijheid gisteren !!