Sponsor van de maand: Accon AVM

Onze eerste “Sponsor van de maand”:

1: Wie zijn jullie? : waar houdt Accon zich mee bezig?

acconavm is hét accountantskantoor voor kleine en middelgrote ondernemingen. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en juridische dienstverlening. Dit kan bijvoorbeeld zijn het verwerken van de administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting, maar ook advisering op allerlei gebied. Wij zijn betrokken bij onze klanten en zitten altijd naast de ondernemer om mee te denken met hun bedrijf.

2: Wat zie je / zien jullie als jou / jullie sterke punten in de markt?

Onze kernwaarden geven aan waar acconavm voor staat. Nu en in de toekomst. Door invulling te geven aan deze kernwaarden scheppen wij ruimte voor ondernemen. Voor de klant, de organisatie en de medewerkers.

– Klant centraal
Wij zijn trouw aan de verplichtingen die we met de klant zijn aangegaan en we spelen optimaal in op de wensen van klanten. We kennen de klant en doen ons uiterste best om een goede service te verlenen. Onze benadering is altijd persoonlijk en hartelijk.

– Ambitie en ondernemerschap
Wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling en waarderen het ondernemerschap van iedere individuele medewerker. Wij nemen initiatief en dragen graag verantwoordelijkheid.

– Ruimte voor groei en ontwikkeling
Groei is noodzakelijk om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We leren voortdurend van elkaar en mobiliseren vanuit de hele organisatie kennis, ervaring, middelen en mogelijkheden in het belang van onze klanten en onszelf.

– Professionaliteit
Wij streven naar innovatie en creativiteit en staan open voor nieuwe ideeën. Wij zijn vastbesloten excellente kwaliteit te leveren, om op die manier langdurige relaties met onze klanten aan te gaan.

– Samenwerking
Ons vak is mensenwerk. Samenwerking is een vereiste. Daarom vormen we een hecht team. We inspireren elkaar en we doen ons werk met trots, plezier en passie.

– Wendbaarheid
De continuïteit van acconavm is afhankelijk van het vermogen snel in te spelen op ontwikkelingen of te anticiperen. Wij zijn alert op veranderingen en reageren snel, flexibel en besluitvaardig. We denken in oplossingen.

– Collectief belang
We hebben een grote inzet en tonen betrokkenheid bij onze klanten, de lokale gemeenschap en acconavm. Wij dragen bij aan goede doelen.

– Integriteit
Wij zijn open, eerlijk en transparant. Boven alles staat integriteit, in alles wat wij doen, overal en altijd.

– Kostenbewust
Wij werken efficiënt en besteden onze tijd zo goed mogelijk.

– Vitaliteit
Wij zijn er van overtuigd dat vitale mensen een vitale organisatie creëren en vitale organisaties, vitale mensen. Wij investeren in vitaliteit.

3: Wat zijn uw / jullie eigen sportervaringen?

acconavm sponsort diverse sportorganisaties. Meest in het oog springend zijn de sponsoring van de betaald voetbalorganisaties Heerenveen, Groningen en Roda JC. Daarnaast worden lokale sportverenigingen en acties gesponsord door de lokale vestigingen om de lokale betrokkenheid te onderstrepen. Sport is voor de meeste medewerkers ook een favoriete hobby. Er wordt gevoetbald, gekorfbald, getennist, etc. Sport houdt je fris in je hoofd!!!

4: Wat bindt u met SKNWK?

SKNWK is een kleine, maar zeer gedegen en bovenal gezellige vereniging. Wij zien hierin parallellen met onze organisatie. Wij hebben weliswaar een landelijke dekking, maar de kantoren zijn klein van omvang. Wij zijn gedegen en betrokken in de omgeving.

5: Waarvoor kunnen leden van SKNWK en bezoekers van deze site specifiek bij jullie terecht?

Wij verrichten alle voorkomende administratieve werkzaamheden en advisering voor kleine en middelgrote bedrijven. Dus alle ondernemers zijn bij ons van harte welkom. Ook starters bedienen wij graag. Wij hanteren hiervoor gunstige tarieven.

Als u vragen heeft, kunt u ons kantoor in Zierikzee bellen (0111-416051) en/of mailen Zierikzee@acconavm.nl.


acconavm adviseurs en accountants drs. Martijn Walraven Directeur Accountancy

1 reactie op "Sponsor van de maand: Accon AVM"

  1. Goed idee | 01-10-2010 at 12:51 |

    Goed initiatief om onze sponsors deze gelegenheid te bieden

Reacties gesloten.