Twee geschorsten bij WIK’57 en ZSC’62

Bron: www.wereldregio.nl

WIK’57, dat drie punten minder heeft dan koploper SKNWK, moet het zaterdag tegen Herkingen’55 zonder de geschorste spelers Frank den Boer en Harmen van den Bok doen.

In dezelfde vierde klasse C gaat ZSC’62 zonder het vaste trio geblesseerden naar het gedegradeerde Colijnsplaatse Boys. Bij de Scharendijkenaren zijn verder Berné Akkermans en Ian van Essen een week na de veelbesproken derby tegen Westhoek geschorst. Westhoek komt daarentegen ook niet in actie. Ze had tegen Bevelanders moeten spelen, maar dit duel is uitgesteld (zie eerder bericht op deze website).

Lijstaanvoerder SKNWK ontvangt thuis het zwakke SNS. Bela de Bloeme en Bas van Dijke zijn geblesseerd. ‘Buurman’ Duiveland treft in Ooltgensplaat WFB, net als SNS ook al ‘verhuisd’ naar de vijfde klasse, en kan geen beroep doen op Bart van Duijn (geblesseerd), Michael Jonker en Leander van Dijke (beiden werk).

MZC’11, koploper van de tweede klasse E, mag de misstap van vorige week tegen Arnemuiden proberen te herstellen in een nieuwe uitwedstrijd. Tegen Walcheren ontbreken Micca Bouwman en Christon Aimbabe.

2 reacties op "Twee geschorsten bij WIK’57 en ZSC’62"

  1. Jan de Jonge | 19-04-2024 at 14:27 |

    Peter Godrie heeft nooit de topo van Flakkee hoeven leren op school
    En terecht.

  2. Peter Neven | 19-04-2024 at 14:23 |

    Mag WFB geen thuiswedstrijd meer spelen soms? OFB komt toch uut de plaete

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.