Nieuwe trainers voor S.K.N.W.K. O19: Daan van der Cingel, Thomas Folmer en de terugkeer van Richard de Moedt

Voor aankomend seizoen stond er een vacature open voor ons oudste jeugdteam de JO19. In deze zoektocht is de club uitgekomen bij een drietal heren, die zeker niet onbekend zijn bij onze club Na goede gesprekken gevoerd te hebben met deze kandidaten zijn wij blij dat wij kunnen melden dat de vacature is ingevuld. In het seizoen 2024-2025 zal onze JO19 onder leiding staan van Daan van der Cingel, Thomas Folmer en Richard de Moedt!

Richard de Moedt keert terug naar S.K.N.W.K. om op maandag de training van het team te leiden. Met zijn toewijding en kennis zal hij een waardevolle aanwinst zijn voor onze club. Daan van der Cingel en Thomas Folmer zullen de training op donderdag leiden en ook op zaterdag aanwezig zijn bij de wedstrijden. Eerdere ervaringen bij S.K.N.W.K. en elders maken hen de perfecte keuze om onze spelers te begeleiden en te ontwikkelen.

Thomas Folmer heeft inmiddels anderhalf jaar ervaring als trainer en coach van O16/O17, terwijl Daan van der Cingel dit seizoen de O15 traint en eerder de O17 en O19 heeft geleid. Richard de Moedt heeft zijn sporen verdiend buiten S.K.N.W.K., ook bij SNS en heeft al eerder met succes de O19 getraind.

Wij hebben er alle vertrouwen in samen met dit drietal aan de slag te gaan. Hierbij komt een bak aan ervaring, expertise en inzet samen die, in onze ogen, de ideale mix vormen voor een mooi, sportief, plezierig en succesvol seizoen.

We kijken ernaar uit om deze trainers aan het werk te zien. Hierbij wensen we de spelers en trainers veel plezier. Laten we samen bouwen aan een succesvolle, maar vooral plezierige toekomst voor S.K.N.W.K.!

Namens Jeugdbestuur

Rob v/d Sleen

3 reacties op "Nieuwe trainers voor S.K.N.W.K. O19: Daan van der Cingel, Thomas Folmer en de terugkeer van Richard de Moedt"

  1. Jan de Jonge | 30-04-2024 at 17:56 |

    Nog een verpleegster nodig?

  2. Ron & Jon | 30-04-2024 at 11:53 |

    Van harte gefeliciteerd met deze mooie stap broertje en ex spelers! Mochten jullie ooit tips of hulp nodig hebben kunnen jullie ons als echte toptrainers altijd benaderen!!

  3. Endrik | 30-04-2024 at 05:43 |

    Succes mannen hoop dat jullie top trio worden .👍👍💪😂

Reacties gesloten.