Cursus Kadercoach bij S.K.N.W.K. zit er nu op

Op woensdag 1 maart 2017 zijn we bij S.K.N.W.K. gestart met de cursus Kadercoach. Deze bestond uit 4 cursusavonden + 1 kennismakingsavond, dus totaal 5 avonden. Cursusleider was Errol Sint Jago. Hij is K.N.V.B. docent. Verder gaat hij regelmatig als Worldcoach naar de ABC-eilanden. Op 1 maart j.l. was de intake/kennismakingsavond. Mooi dat veel (toekomstige) jeugdtrainers/leiders zich hiervoor aan hebben gemeld.

Gisteren, woensdag 26 april 2017, was de 5e en laatste avond. Nadat tijdens de eerste drie cursusavonden onze drie JO11-teams aanwezig waren, was het gisteren de beurt aan S.K.N.W.K. JO13-1 en JO15-1. Zij kregen training van enkele cursisten (dank aan de spelertjes van JO13-1 en JO15-1 voor hun medewerking). De overige cursisten moesten de trainingen observeren. Na afloop van de training gingen de cursisten nog de kantine in om deze training te analyseren.

Na afloop van deze laatste cursusavond kregen de cursisten allen een diploma. Vanaf deze plaats allemaal van harte gefeliciteerd !!

Dankwoordje aan Errol Sint Jago voor het geven van de cursus. Ook Gerard Olijhoek, die initiatiefnemer was en alles heeft geregeld. En verder alle barmensen en overige vrijwilligers die zijn of haar steentje hebben bijgedragen bij deze nuttige cursus. Hier kunnen we als S.K.N.W.K. (en dan met name onze jeugd) weer veel plezier van hebben.

Bekijk de foto’s van deze avond (en ook van de overige cursusavonden) elders op onze site in Het Fotoboek.