Het eerste oefenduel van S.K.N.W.K. 1, gisteren tegen V.C.K. 1, eindigde in een 0-4 overwinning voor de gasten uit Koudekerke. Na 3 trainingen voor de 1e selectie en een oefenwedstrijd van een combiteam tussen 1e en 2e elftal van de blauw/zwarten, gisteren dan de eerste oefenwedstrijd.

Er is nog behoorlijk werk aan de winkel voor S.K.N.W.K. 1. Heel onrustig aan de bal en onnodig balverlies. Daarnaast wordt er veel te snel de lange bal gehanteerd. Het was V.C.K. dat eigenlijk de overhand had en makkelijk kon en mocht combineren. Na een strafschop toegekend door scheidsrechter Hans Verhoek gingen de gasten met een 0-1 voorsprong rusten.

In de 2e helft kregen we wel een aantal kleine kansen, maar er werd niet gescoord. Omdat met name conditioneel nog wel wat (veel) werk kan worden verricht (overigens stonden er in de 2e helft 4 spelers in het veld die gisteren pas voor het eerst op het veld stonden en dus nog niet hadden meegetraind) kon V.C.K. 1 in de slotfase nog uitlopen naar een 0-4 eindstand.

Morgen, maandag 21 augustus 2017, wordt er opnieuw getraind. Dinsdag wacht de 2e oefenwedstrijd in en tegen Den Bommel. Donderdag a.s. opnieuw een training en dan zaterdag neemt S.K.N.W.K. 1 deel aan het Grevelingen toernooi bij v.v. Bruse Boys.

Bekijk meer foto’s van deze 1e oefenwedstrijd elders op de site in Het Fotoboek.

1 reactie op "Werk aan de winkel voor S.K.N.W.K. 1 na nederlaag in 1e oefenduel tegen V.C.K. 1; 0-4"

1. C Stoutjesdijk | 20-08-2017 at 11:35 |

Ik heb het jullie al meer gezegd,en ik blijf er op hameren,van je speelt de bal veel te vlug naar voren.Het combinatiespel ontbreekt bij SKNWK.Er zit niks geen verschil in tenopzichte van verleden jaar.En dan dat sleuren met de bal,daar kom je ook niks verder mee.Ik hoop dat de trainer dat eens snel veranderd,hij is tenslotte de baas,om jullie iets te leren of bij te brengen.