Club van 100

De Club van 100 is opgericht op 1 september 2000 door Jan Tierie, Sytze Stins en Martijn Neele. Dankzij haar bestaan zijn de afgelopen jaren al vele zaken gerealiseerd, met als grootste prestatie een uniek dakterras (oktober 2012). Na een periode van stilte hebben ondermeer Robbert van de Zande en Steven Neele de Club van 100 weer nieuw leven ingeblazen.

Het concept

Zoals de naam al aangeeft is het concept eenvoudig: leden van de Club van 100 doneren jaarlijks 50 euro (voorheen Fl. 100,-). Met het geld willen de leden iets realiseren ten behoeve van S.K.N.W.K. wat niet uit algemene middelen betaald kan worden. De besteding gaat altijd in overleg met de leden en het dagelijks bestuur. Als ‘tegenprestatie’ krijgt ieder lid een persoonlijk naambordje op het bord van de Club van 100, welke op een prominente plaats in de kantine hangt.

Onze vereniging kan iedere steun goed gebruiken; geef u daarom ook op als lid van de Club van 100 en help onze mooie vereniging een handje!

Hoe doneer ik aan de Club van 100?

Wanneer u zich wilt voegen tot het selecte gezelschap van de Club van 100 binnen S.K.N.W.K., stuurt u dan een mail met uw contactgegevens naar clubvan100@sknwk.nl
Vervolgens zal u verder worden geïnformeerd.

 

Lees alle berichten over de Club van 100 hier.