S.K.N.W.K. 1 komt in 2e helft te kort tegen V.V.C. ’68 1, eindstand 3-1

Vandaag op bezoek in Halsteren tegen V.V.C. ’68 1. S.K.N.W.K. kende een behoorlijke waslijst aan afwezigen. Zo startten de blauw/zwarten zonder Robert Padmos, Remon de Jonge, Mark Bleiji, Steven Padmos en doelman Kenneth Boogerd.

S.K.N.W.K. begon prima aan de wedstrijd. Het was Rene Verschoor die uit een hoekschop in vrije positie overschoot. Even later was het wel raak. Een prima pass van Remco v/d Berge werd keurig door Jarno van Nieuwenhuize afgemaakt, 0-1.

De thuisploeg kon niet gevaarlijk worden, maar S.K.N.W.K. daarentegen wel. De sterk spelende good-old Wilco de Valk kopte een lange bal van Simon van Dongen tegen de onderkant van de lat. Net voor rust een mokerslag voor S.K.N.W.K. Even geen druk op de bal en dat werd door de thuisclub goed afgestraft. De eerste geslaagde aanval van V.V.C. ’68 en tien seconden voor rust dus de gelijkmaker, 1-1.

De tweede helft was amper bezig en de 2-1 viel al. Een lange bal van achteruit werd wel heel erg simpel gescoord. S.K.N.W.K. was het na die 2-1 helemaal kwijt en er lukte totaal niks meer. Een poosje later was het al 3-1 en het was aan de jonge doelman Daan v/d Cingel te danken dat er niet meer goals vielen.

Alleen Robbert Uijl was met een schot nog dicht bij een goal, maar verder ging de match uit al de bekende nachtkaars.

Volgende week maar proberen om bij Vosmeer de zaak weer op de rails te krijgen, want anders wordt het een vervelend slot van de competitie.

Overigens werd na de wedstrijd nog een bezoekje gebracht aan de Raayberg door S.K.N.W.K. 1. Daar bleef het nog lang heel gezellig !!

Dankwoordje aan Mark Bleiji voor de foto’s !!