Passie en beleving helpen Waarde nu wél langs WIK’57

VIERDE KLASSE BVLISSINGEN – Waarde had in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal iets recht te zetten tegen WIK’57 en deed dat ook. Na de 3-0-nederlaag van een week eerder werd het zaterdag 2-0 voor de Bevelandse ploeg. SKNWK was met 1-4 te sterk voor Vosmeer.

Waarde-WIK’57 2-0: Waarde ging er vanaf de eerste minuut tegen aan en kwam, op een schot op de lat van de bezoekers na, niet in gevaar. Bij de ploeg van trainer Edwin in de Weij zat meer passie en beleving en Rik Butijn kopte de 1-0 op het scorebord. Nadat er al wat kansen gemist waren, werd de wedstrijd in de 75ste minuut definitief in het voordeel van Waarde beslist. Maurice Harthoorn kreeg de bal in het strafschopgebied aangespeeld, bleef rustig en schoot koeltjes raak.

Vosmeer-SKNWK 1-4: De ploeg uit Nieuwerkerk begon goed en kwam op 0-1 door een treffer van Robert Padmos. Na de 0-2 van Jarno van Nieuwenhuize maakte SKNWK het zichzelf moeilijk door niet de derde treffer te maken. Kansen kreeg de formatie van Ralph Zegers genoeg. Op slag van rust werkte Jeremy Aschmann uit de eerste kans voor Vosmeer de aansluitingstreffer in het doel. In het tweede bedrijf kregen de bezoekers opnieuw genoeg kansen en probeerde de thuisploeg het wel. Uiteindelijk was het de jeugd die nog twee doelpunten maakte voor SKNWK. De zestienjarige Tim van de Cingel zorgde voor 1-3 en Aron Schott van de JO19 bepaalde de eindstand op 1-4.