S.K.N.W.K. 2 kan zeker nog extra stemmen gebruiken om mee te dingen naar Wedstrijd van je Leven !!

Speel jij in een heren of dames senioren voetbalteam en wil je dat jouw voetbalwedstrijd live wordt uitgezonden op FOX Sports? FOX Sports en KPN bieden jou met je team de kans om de Wedstrijd van je Leven te spelen.

Meld je team aan en wie weet speel jij op zaterdag 1 juni tegen de oud-profs van FC de Rebellen met o.a. Glenn Helder, John de Wolf en Ricky van den Bergh. De wedstrijd wordt live uitgezonden door FOX Sports, inclusief voor- en nabeschouwing, interviews van Hans Kraaij jr en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman! Bovendien verzorgt Radio Veronica de derde helft met de Veronica drive-in show.

Zorg voor leuke, ludieke acties om stemmen te werven, want hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat jouw team straks op FOX Sports te zien is.

Ook S.K.N.W.K. 2 heeft zich aangemeld voor deze ludieke actie. Natuurlijk allemaal even stemmen !!

 

Stem op S.K.N.W.K. 2 via deze link https://www.wvjl2019.nl/stemmen/sknwk-sknwk-2-8198/

 

Ze hebben hiervoor zelfs een prachtig filmpje gemaakt !!

1 reactie op "S.K.N.W.K. 2 kan zeker nog extra stemmen gebruiken om mee te dingen naar Wedstrijd van je Leven !!"

  1. We kunnen zeker nog stemmen gebruiken, heel graag zelfs! Zou toch een stunt zijn als we dit als (relatief kleine) vereniging voor elkaar weten te krijgen. Als iedereen nog een paar stemmen weet te regelen kan dit zomaar het verschil betekenen 🙂 Heel erg bedankt voor je stem(men)!!

Reacties gesloten.