Strijd om topscorerstitel seniorenteams S.K.N.W.K. is zeker nog niet beslist

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 11 mei 2019, kwamen alle drie onze seniorenteams in actie. Het werd van alles wat met winst (S.K.N.W.K. 1), gelijkspel (S.K.N.W.K. 2) en verlies voor het 3e.

Na de 2-5 overwinning voor S.K.N.W.K. 1 uit bij S.P.S. ging het vanmiddag allemaal wel heel erg makkelijk voor de blauw/zwarten. De derby op sportpark ‘Onder de Molen’ te Brouwershaven werd met een eclatante 1-9 overwinning een prooi voor S.K.N.W.K. Evenals vorige week waren Jarno van Nieuwenhuize en Simon van Dongen weer erg trefzeker. Jarno maakte er weer drie en voor Simon stond de teller net als vorige week op 2.

De overige treffers kwamen van Robert Padmos (zijn 7e van het seizoen). Mark Bleiji maakte zijn 3e deze competitie en voor Karl Hanse en Kevin Schiettekatte betekende hun doelpunt dat ze nu ook op de topscorerslijst staan met hun eerste doelpunt dit seizoen.

S.K.N.W.K. 2 speelde net als vorige week gelijk. Nu werd de uitwedstrijd tegen Veere 2 met 1-1 gelijk gespeeld. Het doelpunt was van Dirk-Jan Hoek, zijn 3e van het seizoen.

Op ‘Het Springer’ speelde S.K.N.W.K. 3 tegen Bevelanders 3. Ze konden de 0-2 ruststand in de 2e helft niet meer repareren ondanks het veelvuldig balbezit. Nadat het eerst nog 0-3 werd, kopte Wilco de Valk mooi de eretreffer tegen de touwen. Zijn 15e doelpunt van het seizoen.

Door zijn 3 doelpunten staat Jarno van Nieuwenhuize inmiddels op 19 treffers. Hij staat hiermee nog steeds op de 2e plaats van de topscorerslijst, maar hijgt leider Koen Kraaijenbrink (tot nu toe 20x gescoord) wel in de nek. Wilco de Valk komt door zijn doelpunt van vandaag zoals gezegd op 15 doelpunten en bezet hiermee de 3e plaats. Simon van Dongen komt met zijn twee treffers overduidelijk alleen op plaats 4 met inmiddels toch ook al weer 10 doelpunten. Robert Padmos bezet met 7 treffers de vijfde plaats op de rangslijst.

De top van de topscorerlijst bij onze seniorenteams ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019