Enkelblessure voor clubtopscorer Koen Kraaijenbrink

Het eind van afgelopen seizoen maakte hij al niet meer mee. Met ‘hij’ bedoelen we clubtopscorer Koen Kraaijenbrink. Hij moest namelijk de laatste duels van zijn team, S.K.N.W.K. 2, aan zich voorbij laten gaan wegens een enkelblessure. Omdat zijn enkel na 8 weken nog steeds dik was, is Koen onlangs met hoofdtrainer Ralph Zegers mee geweest naar een sportarts.

Uit dit bezoekje kwam dat zijn voorste binnenste enkelband is afgescheurd. Dat is niet te herstellen, maar de spieren er omheen moeten het over kunnen nemen. De arts zei dat Koen juist moet gaan hardlopen, dat dat het herstel zou bespoedigen. Als het na 3 weken niet goed/over is moet hij een MRI laten maken.

In principe wilde Koen begin van het nieuwe seizoen alleen maar trainen en geen wedstrijden spelen. Hij had namelijk het doel om mee te gaan doen aan de kustmarathon. Echter bovenstaande blessure gooit waarschijnlijk roet in het eten en zal dit plan een jaartje moeten worden uitgesteld. Als de enkel het toelaat, wil Koen aankomend seizoen aansluiten bij de 1e selectie van S.K.N.W.K. en dus doelpunten gaan proberen te maken voor S.K.N.W.K. 1 !! We wensen hem daar alvast veel succes mee, maar voor nu willen we Koen beterschap en sterkte toewensen met het herstel van zijn enkelblessure.

De clubtopscorers van afgelopen seizoen Koen Kraaijenbrink (links) en Jarno van Nieuwenhuize (rechts)