Remco v/d Berge is de eerste leider op de topscorerslijst seizoen 2019-2020 bij de senioren

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 21 september 2019, speelden alle drie onze seniorenteams haar eerste competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 speelde een thuiswedstrijd. S.K.N.W.K. 3 moest uit naar ‘De Vospit’ te Kerkwerve.

Robert Padmos scoorde de eerste treffer namens S.K.N.W.K. 1

S.K.N.W.K. 1 startte voortvarend aan de competitie in de vierde klasse A. Ze kwamen tegen een prima tegenstander, M.Z.V.C. 1, zelfs op een 2-0 voorsprong. De doelpunten werden gescoord door Robert Padmos en Jarno van Nieuwenhuize. Echter nog voor rust wisten de gasten de marge terug te brengen tot 1. In de 2e helft werd niet meer gescoord en was de eindstand dus 2-1 en werd het eerste competitieduel gewonnen door de blauw/zwarten.

Jarno van Nieuwenhuize (7) scoort de 2-0 uit een rebound na een strafschop

Het 2e speelde op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ de eerste competitiewedstrijd in de reserve 3e klas C. Heel veel nieuwe tegenstanders, zo ook de van vandaag. Dit was namelijk Oranje Wit 4 uit Dordrecht. Na een 0-0 ruststand bleven de punten in Nieuwerkerk. Remco v/d Berge wist in het 2e bedrijf 2x te scoren en de eindstand op 2-0 te bepalen. Ook voor S.K.N.W.K. 2 zodoende een prima start van het seizoen.

Remco v/d Berge kon vandaag 2x juichen namens S.K.N.W.K. 2. Hij zorgde er met 2 treffers voor dat het 2e met 2-0 wist te winnen van Oranje Wit 4.

Het 3e wist dat het heel zwaar zou gaan krijgen. Ze moesten in Kerkwerve aantreden tegen W.I.K. ’57 2. Een team dat vorig seizoen nog JO19 was en dus allemaal nog tieners in het veld. Daar was S.K.N.W.K. 3 niet tegen opgewassen. Uiteindelijk werd het 5-1 voor W.I.K. en werd de eer gereed door Dirk-Jan Hoek.

Zodoende is Remco v/d Berge dus de eerste koploper op de topscorerslijst. Hij wordt gevolgd door 3 spelers die allen 1x scoorden vandaag. Volgende week zaterdag, 28 september 2019, komen alle drie onze seniorenteams weer in aktie voor de competitie.

De topscorerlijst ziet er na de 1e speelronde als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 21-09-2019
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 2 2
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 1
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 1
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020