Gezellige seizoensaftrap S.K.N.W.K. met barbecue, biertje en muziek

Gisteren, zaterdag 21 september 2019, begon voor alle S.K.N.W.K.-teams het voetbalseizoen 2019-2020. De afgelopen periode is er al getraind, zijn er oefen- en bekerwedstrijden gespeeld, maar vanaf dit weekend is de voetbalcompetitie 2019-2020 van start gegaan. Voor de feestcommissie van S.K.N.W.K. een goede reden om het seizoen te starten met een klein feestje aansluitend aan de laatste competitiewedstrijd op sportpark ‘Het Springer’.

En alles zat mee. Het begon met het prachtige weer uiteraard. Daarnaast wist eerste S.K.N.W.K. 2 haar eerste competitieduel winnend af te sluiten en S.K.N.W.K. 1 volgende het goede voorbeeld door M.Z.V.C. met een 2-1 nederlaag huiswaarts te sturen.

Hierna kon op ons dakterras (of onder het dakterras of in de kantine) worden nagenoten van de eerste competitiewedstrijden. Dit alles onder het genot van een drankje en een muziekje. Op het dakterras kon ook nog wat worden gegeten van de barbecue.

Al met al een prima seizoensouverture. We hopen met zijn allen weer op een geslaagd seizoen. Dank aan een iedere die gisteren zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze gezellige seizoensaftrap.