Tikkie Terug Deel 641 – Onderling Toernooi van 14 jaar geleden (donderdag 13 mei 2010)

Logo Tikkie Terug

Volgende week donderdag, 9 mei 2024, is het weer zover. Dan is het Hemelvaartsdag en dat betekent bij S.K.N.W.K. tijd voor ons eigen Onderling Tournooi, inmiddels al jaren omgedoopt in het Dokter v/d Zande Toernooi, organiseren. We gaan op voor de 43e editie.

Elk jaar op Hemelvaartsdag weer een geweldige happening met eerst een voetbaltoernooitje en daarna de welbekende afsluiting met een barbecue. In deze Tikkie Terug Deel 641 gaan we 14 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie naar de editie van 13 mei 2010.

Op de website stond het volgende:

Indeling, programma & reglement Onderling Tournooi

Morgen, donderdag 13 mei 2010, wordt bij S.K.N.W.K. traditioneel op Hemelvaartsdag het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gehouden. Deze keer al weer voor de 31e keer.

Naast deelname van onze eigen seniorenteams en A-junioren uiteraard ook weer diverse oud-S.K.N.W.K.-ers die aanwezig zullen zijn. Zij spelen in Ex-S.K.N.W.K. 1 of 2 of in SINOTO. Verder een team van Ouwerkerk en Dreischor met hierin ook diverse Ex-S.K.N.W.K.-ers

Het belooft zoals altijd weer een gezellige en sportieve dag te worden. Na afloop van het toernooi is er zoals gebruikelijk weer een barbecue.

As. donderdag is het tussen 09:30 uur en 09:45 uur verzamelen met een heerlijk bakje koffie. Om 10:30 uur start het toernooi.

Hieronder volgt de indeling, het programma en reglement van deze 30e editie van het Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi.

Let op: de indeling van de diverse teams is onder voorbehoud. Deze kan op de dag zelf nog veranderen of worden aangepast.

Staat je naam er onverhoopt niet bij: GEEN PROBLEEM. Kom donderdag met je voetbalspullen naar ‘Het Springer’ en je wordt als nog ingedeeld!!

 Indeling_OT_2010.pdf

 programma_OT_2010.pdf

 reglement_OT_2010.pdf

 

Morgen vanaf 09:30 uur verzamelen op Het Springer

Tussen 09:30 uur en 10:00 uur is het morgenochtend verzamelen in de tent met een kopje koffie. Om 10:30 uur staan de eerste wedstrijden gepland van het 31e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi.

We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn. Na afloop van het toernooi is er natuurlijk nog een gezellig samenzijn met een hapje (barbecue) en een drankje.

Tot morgen!

 

Vandaag 31e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi

Vandaag, donderdag 13 mei 2010, is het Hemelvaartsdag. Dit betekent bij S.K.N.W.K. dat traditioneel het Onderling Tournooi wordt gespeeld. Deze keer al weer voor de 31e keer!!

Ook dit jaar wordt er weer gespeeld op een ‘pupillenveldje’, dus op de kleine doeltjes met 7 tegen 7. Uiteraard wordt na afloop van elke wedstrijd ook weer de bekende ‘handicap’, de strafschoppen genomen. Naast deelname van onze eigen senioren teams en de A-junioren ook weer diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams. Natuurlijk de ‘oudjes’ van S.I.N.O.T.O. en ook teams van onze buren uit Ouwerkerk en Dreischor doen weer mee.

Bekende ‘oud-S.K.N.W.K.-voetballers en trainers’ zijn o.a. Frans Kommer, Adriaan Nieuwenhuijse, Leo Wandel, Mark den Haan, Gert-Jan, Tierie, Léon de Bruine, Erwin Theunisse, Ronnie Janson, Ronnie de Bruine, Arie Folmer, e.v.a.

Tussen 09:30 uur en 10:00 uur is het verzamelen in de tent met een kopje koffie. Om 10:30 uur staan de eerste wedstrijden gepland.

We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn. Na afloop van het toernooi is er natuurlijk nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Let op: Mocht je naam per abuis niet bij de indeling staan, geen probleem. Gewoon komen met je voetbaltas en je wordt zeker te weten nog ingedeeld bij één van de 10 ploegjes!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Prachtige editie Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi

Al voor de 31e keer werd op Hemelvaartsdag op sportpark ‘Het Springer’ het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gehouden. Elk jaar weer een happening waar een ieder binnen S.K.N.W.K. naar uitkijkt. Deelnemende teams zijn de huidige senioren en oudste jeugd van S.K.N.W.K. en uiteraard de diverse Ex- en Oud-S.K.N.W.K.-ers. Deze keer ook weer teams van ‘onze buurverenigingen’ Dreischor en Ouwerkerk.

Het was een een geweldig toernooi. Ook de weergoden hadden het goed op met S.K.N.W.K., want het was de gehele dag door schitterend voetbalweer. Tijdens de afsluitende barbecue kwam zelfs het zonnetje nog door.

Na afloop van de prijsuitreiking, waarin Ex-S.K.N.W.K. 1 uiteindelijk tot kampioen werd gekroond kon het feest losbarsten.

We kijken weer terug op een schitterende en geslaagde dag!

Dank aan deelnemers, publiek, organisatie, barpersoneel, verloting, scheidsrechters e.v.a.

Bekijk de foto’s van deze 31e editie elders op deze site in ‘Het Fotoboek’.

 

S.K.N.W.K.-Toto winnaar ‘Flupke’ is gehuldigd

Gisteren tijdens het Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi is S.K.N.W.K.-Toto winnaar ‘Flupke’ in het zonnetje gezet. Hij ontving een heerlijk taart voor de winst in de S.K.N.W.K.-Toto 2009-2010

‘Flupke’ bleek dit seizoen het beste in het voorspellen. We zijn benieuwd of hij dit huzarenstukje kan herhalen tijdens de SKN-WK-Toto.

Nogmaals gefeliciteerd Léon!

 

Stuph winnaar van de consumptiekaart

Sinds een aantal jaren kun je in de kantine van S.K.N.W.K. niet meer ‘poffen’. Hiervoor in de plaats is de consumptiekaart gekomen.

Tijdens Hemelvaartsdag wordt uit alle volle kaarten een kaart getrokken. De gelukkige krijgt dan een nieuwe kaart.

Gisteren was Stuph de winnaar. De nieuwe kaart werd trouwens gelijk in gebruik genomen!

Stuph gefeliciteerd!

 

Eindstand 31e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi

Hieronder de eindstand van de 31e editie van Het Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi.


Nummer 1: Ex-S.K.N.W.K. 1


Nummer 2: S.K.N.W.K. 1


Nummer 3: SINOTO


Nummer 4: S.K.N.W.K. 4


Nummer 5: Ex-S.K.N.W.K. 2


Nummer 6: S.K.N.W.K. 3


Nummer 7: S.K.N.W.K. 2


Nummer 8: S.K.N.W.K.A1


Nummer 9: Dreischor


Nummer 10: Ouwerkerk

 

De Foto’s: