Teamindeling Dokter van de Zande Toernooi 2024

Donderdag 9 mei 2024 wordt bij S.K.N.W.K. weer het Dokter van de Zande Toernooi georganiseerd (is al weer het 43e (!!) Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi). Evenals alle voorgaande edities nemen onze eigen seniorenteams deel en ook onze oudste jeugd. Verder zijn er Ex- en oud S.K.N.W.K.-ers die de kicksen weer onderbinden. Ook weer een gastteam van D.Z.C. ’09 en een combinatieteam S.K.N.W.K./SD (met spelers van diverse verenigingen van het eiland). waardoor we Hemelvaartsdag ook deze keer weer 8 deelnemende ploegen hebben !!

Inmiddels is de teamindeling bekend !! Dit was nog een hele puzzel met alle verzoekjes en steekpenningen ;-). Het is helaas niet mogelijk om alle wensen te vervullen (dus het kan zo maar zijn dat je niet in het team zit waar je je in eerste instantie bij hebt aangemeld). De organisatie heeft in ieder geval geprobeerd om alle teams van voldoende spelers te voorzien.

Deze teamindeling is altijd onder voorbehoud, want het kan zomaar zijn dat er op de dag zelf nog wat geschoven kan en zal worden i.v.m. bijvoorbeeld afmeldingen. En misschien staat je naam er per abuis nog niet bij?

Heb je vragen of opmerkingen stuur dan een mailtje naar Martijn Neele via jmneele@zeelandnet.nl

We wensen iedereen alvast een plezierig toernooi toe !!

De teamindeling is als volgt:

2 reacties op "Teamindeling Dokter van de Zande Toernooi 2024"

  1. Wostuhhh

Reacties gesloten.