Gezellige afsluiting van het voetbalweekend met overheerlijke mosselen

Gisteren, zaterdag 5 oktober 2019, speelde S.K.N.W.K. 1 de competitiewedstrijd op sportpark ‘Het Springer’ tegen Cadzand 1. Het werd een eenvoudige middag voor de blauw/zwarten middels een 5-0 overwinning. Daarvoor had ook S.K.N.W.K. 2 al weten te winnen. Zij versloegen Internos 4 met 4-0. En ook het 3e elftal pakte de volle buit door ‘uit’ bij Tholense Boys 4 met 2-3 de overwinning te pakken. Wat een weelde.

Mooi was dat deze mooie uitslagen konden worden gevierd op eigen sportpark onder het genot van een drankje. En met nog een heerlijk najaarszonnetje op het dakterras waren er voor alle aanwezigen ook nog overheerlijke mosselen (gekookt en zelfs nog wat gebakken !!).

Een ieder liet zich dit zeker smaken. Ook de tegenstander van S.K.N.W.K. 1, Cadzand, heeft nog heerlijk meegegeten in de kantine.

Al met al weer een perfect dagje bij S.K.N.W.K. Speciale dank aan Neeltje Jans Mosselen die de mosselen heeft geschonken. En uiteraard ook aan Toon en Jacco voor het koken van de mosselen. Verder dank aan alle overige mensen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag op ‘Het Springer’.