Gezellig teamuitje selectie S.K.N.W.K. met bezoek aan Nederland – Noord Ierland

Gisteren, donderdag 10 oktober 2019, stond er een leuk teamuitje op het programma voor S.K.N.W.K. 1. Bijna de gehele selectie bracht een bezoekje aan de Kuip waar de EK-kwalificatiewedstrijd tussen het Nederlands Elftal en Noord Ierland werd gespeeld. Trainer/coach Ralph Zegers had op het laatste moment nog 25 kaartjes kunnen regelen en zodoende geen trainen, maar een avondje teambuilding !!

Rond 18:45 uur vertrokken ze vanaf de parkeerplaats bij ‘Het Springer’ richting Rotterdam. Na de auto’s te hebben geparkeerd nog een stukje lopen richting Stadion Feyenoord. Daar werden de kaartjes overhandigd en hier en daar met een tussenstop om nog even een plasje te plegen of iets te drinken werden de plaatsen gezocht.

En het waren top plaatsen, vlak achter het doel op de 2e rij. De wedstrijd was qua nivo iets minder, maar de spectaculaire slotfase en de sfeer vergoedde veel (zo niet alles). Uiteindelijk won Oranje met 3-1 en stond S.K.N.W.K. 1 op de banken.

Na de wedstrijd werd hier en daar nog eventjes wat gedronken, ‘gesnackt’ en/of een sanitaire stop gemaakt, waarna de terugreis kon worden ingezet. Het was een top avondje !!