Treffers Simon van Dongen, Kristian Bouwman en Dirk-Jan Hoek helaas slechts voor de statistieken

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 26 oktober 2019, kwaman alle drie onze seniorenteams in aktie. Het werd een weekend om snel te vergeten, want zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 verloren hun duels. De doelpunten van Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 2), Kristian Bouwman en Dirk-Jan Hoek (beiden S.K.N.W.K. 3) zijn slechts voor de statistieken.

S.K.N.W.K. 1 trof op ‘Het Springer’ Vlissingen 1. Een heuse topper om de koppositie. Helaas bleken de gasten met 0-3 te sterk en dus geen (doel)punten voor S.K.N.W.K. 1.

Ook S.K.N.W.K. 2 trok aan het kortste eind. Tholense Boys 2 bleek met 1-3 te sterk. De eretreffer was van Simon van Dongen die hiermee zijn 3e doelpunt van het seizoen scoorde namens het 2e.

Tot slot het 3e. Zij speelden de derby in Oosterland tegen Duiveland 3. Hier twee Nieuwerkerse treffers, van Kristian Bouwman en Dirk-Jan Hoek. Voor Kristian zijn 2e van het seizoen. Dirk-Jan maakte zijn 3e.

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst ook al scoorde hij vandaag niet (voor het eerste deze competitie). Hij heeft nog steeds een ruime voorsprong op de nummers 2. Jarno trof namelijk al 10x doel. Ploeggenoot Robert Padmos (vandaag geschorst) bezet plaats 2 met drie treffers. Die 2e plaats deelt hij nu met Simon van Dongen en Dirk-Jan Hoek.

De topscorerlijst ziet er na de 6e speelronde als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 26-10-2019
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 10
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 3
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 3
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 2
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 2 2
Robbert Uijl S.K.N.W.K. 2 2
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 2
Jari Goudswaard S.K.N.W.K. 1 1
Koen Kraaijenbrink S.K.N.W.K. 2 1
Steven Padmos S.K.N.W.K. 2 1
Joerie van Dijke S.K.N.W.K. 3 1
Nick Bouwman S.K.N.W.K. 3 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020