Laatste man René Verschoor scoort twee keer voor S.K.N.W.K. 1

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 7 december 2019, kwamen twee van onze drie seniorenteams in aktie. Vanwege de gesteldheid van het hoofdveld op sportpark ‘Het Springer’ werd nadat eerder alle jeugdwedstrijd al waren afgelast ook het duel S.K.N.W.K. 2 – W.H.S. 2 afgelast. Zodoende kon S.K.N.W.K. 1 wel thuis aantreden tegen Spui 1. Voor het 3e stond de uitwedstrijd naar W.H.S. 4 op het programma.

René Verschoor trof vandaag 2x doel namens S.K.N.W.K. 1

Na een weekje rust ging S.K.N.W.K. weer verder aan de prima serie overwinningen. Nu was Spui 1 met 5-1 kind van de rekening. Uiteraard scoorde Jarno van Nieuwenhuize. Hij maakte er zelfs 2 waardoor zijn seizoenstotaal nu al op 15 staat !! Wie ook twee keer wist te scoren was René Verschoor. De verdediger was een aantal keren mee naar voren en wist dus twee keer doel te treffen. Zijn eerste twee doelpunten van het seizoen. Het slotakkoord was voor Remco v/d Berge. Hij is inmiddels hersteld van een blessure en speelde de afgelopen weken al met het 3e en het 2e mee. Vandaag viel hij na rust in en was belangrijk voor S.K.N.W.K. 1 met een assist en een treffer.

Remco v/d Berge zorgde vanmiddag voor de 5-1

S.K.N.W.K. 3 kreeg net als vorige week tegen Bruse Boys 3 maar liefst 8 tegentreffers te slikken. Ook nu was er weer een eigen doelpunt namens de blauw/zwarten…… 🙁  Verloren ze vorige week met 0-8, nu werd het 8-1 voor W.H.S. 4. De eretreffer was van Dirk-Jan Hoek die nu vier doelpunten heeft gemaakt dit seizoen. Hiermee staat hij op een gedeelde 2e plaats op de topscorerslijst.

Jarno van Nieuwenhuize (7) neemt het doel van Spui onder vuur. Hij scoorde vanmiddag twee doelpunten en heeft dit seizoen al 15 competitietreffers gemaakt

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren, inmiddels dus met 15 treffers. Dirk-Jan Hoek staat dus op een 2e plaats. Hij moet deze 2e plaats delen met Dion de Jonge (S.K.N.W.K. 1), Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 2) en Carlo v/d Maas (S.K.N.W.K. 3). Achter hen staat een vijftal met o.a. Remco v/d Berge die door zijn doelpunt van vandaag inmiddels 3 competitiedoelpunten heeft gescoord dit seizoen.

De top van de topscorerslijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 08-12-2019
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 15
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 4
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 4
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 3 4
Jari Goudswaard S.K.N.W.K. 1 3
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 + 2 3
Robbert Uijl S.K.N.W.K. 2 3
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 3 3
René Verschoor S.K.N.W.K. 1 2
Koen Kraaijenbrink S.K.N.W.K. 2 2
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020