Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 2) op gedeelde 2e plaats topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 14 december 2019, kwam slechts één van onze drie seniorenteams in aktie. Voor S.K.N.W.K. 3 is het inmiddels al winterstop. De wedstrijd Schoondijke 1 – S.K.N.W.K. 1 was vanmorgen afgelast. Vanwege de gesteldheid van het hoofdveld op sportpark ‘Het Springer’ werd vorige week het duel S.K.N.W.K. 2 – W.H.S. 2 afgelast. Zodoende stond deze wedstrijd vandaag gepland.

Consul Huib de Valk had vanmorgen het doelgebied nog geprikt. Dit samen met de stevige wind (en zelfs nog eventjes het zonnetje) zorgde ervoor de er toch gespeeld kon worden. Echter de flinke bui in de 1e helft strooide roet in het eten en zorgde ervoor dat het veld heel zwaar werd en slecht te bespelen.

Remco in actie tegen W.H.S. 2

S.K.N.W.K. 2 ging met een 1-0 voorsprong rusten. Het doelpunt was van Remco v/d Berge die inmiddels weer volledig is hersteld. Voor Remco zijn 4e seizoenstreffer. Helaas verzuimde S.K.N.W.K. 2 de score daarna uit te bereiden en bleef het spannend. In de slotfase capituleerde het 2e helaas nog en gingen de drie punten mee naar Sint-Annaland.

Helaas leverde dit niet nog een treffer op van Remco, want dan had S.K.N.W.K. 2 nog een terecht punt behaald

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren, inmiddels dus met 15 treffers. Remco v/d Berge komt door zijn doelpunt op een 2e plaats. Hij moet deze 2e plaats delen met Dion de Jonge (S.K.N.W.K. 1), Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 2) en Dirk-Jan Hoek en Carlo v/d Maas (beiden S.K.N.W.K. 3). Achter hen staat een viertal met 3 competitiedoelpunten dit seizoen.

De top van de topscorerslijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 14-12-2019
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 15
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 4
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 + 2 4
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 4
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 3 4
Jari Goudswaard S.K.N.W.K. 1 3
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Robbert Uijl S.K.N.W.K. 2 3
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 3 3

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020