Jaaroverzicht 2019 van www.sknwk.nl (maart)

Nu het jaar 2019 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2019 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag maart.

2 maart:

Geslaagde 6e editie Jeugddarttoernooi S.K.N.W.K.

Gisteren, vrijdag 1 maart 2019, werd het jeugddarttoernooi gehouden in onze kantine. De avond voorafgaand aan het darttoernooi van S.K.N.W.K., ‘Het Springer Open’, werd dit al weer voor de 6e keer georganiseerd. Deze keer hadden maar liefst 12 koppels zich aangemeld, een record. Om 19:00 uur werd in 3 poules van 4 gestart en uiteraard is het de bedoeling dat de jeugd een gezellige avond heeft, maar wordt er uiteraard ook gewoon gestreden om de prijzen. Omdat het nog jeugdspelertjes zijn ‘hoeven’ ze niet dubbel-uit.

Al met al was het een super geslaagd avond. Er was wat te drinken en uiteraard ook de snacken. Voor de top 3 was er natuurlijk een bekertje beschikbaar.

Dank aan organisator Bert van Tilburg en verder aan alle ‘tel-ouders’, barmensen, publiek en dan nog de mensen die ik vergeten ben. Het was weer een geslaagde avond en op naar de 5e editie in 2019 !!

Bekijk meer foto’s van dit jeugddarttoernooi elders op de site in Het Fotoboek.

 

2 maart:

Daan en Dominique zijn winnaars van 6e editie Jeugddarttoernooi S.K.N.W.K.

Gisteren, vrijdag 1 maart 2019, werd bij S.K.N.W.K. al weer voor de 6e keer een Jeugddarttoernooi georganiseerd. De avond voorafgaand aan ‘Het Springer Open’ voor onze jeugd de mogelijkheid om hun dartkunsten te laten zien. Met deze keer maar liefst 12 deelnemende koppels was het een groot succes.

Uiteraard gaat het om een gezellige avond voor onze jeugd, maar ook wordt er gestreden om de titel. Deze keer ging de titel naar Daan en Dominque die in de finale te sterk waren voor Thomas en Ruben. De winnaars van vorig jaar, Jasper en Stijn, gingen er deze keer met brons vandoor. Zij versloegen in de strijd om plaats 3 Finn en Tijn.

Allen hartelijk gefeliciteerd !! Overigens doen Daan en Dominique vandaag ook mee aan ‘Het Springer Open 2019’. We zijn benieuwd of ze ook hier van zich kunnen laten spreken !?

 

2 maart:

Zeer gezellige en geslaagde 17e editie van het darttoernooi van S.K.N.W.K. ‘Het Springer Open’

Dit weekend stond bij de blauw/zwarten in het teken van darten. Gisterenavond was er voor onze jeugd een jeugddarttoernooi. Vandaag, zaterdag 2 maart 2019, stond al weer de 17e editie van hét darttoernooi bij S.K.N.W.K. op het programma, Het Springer Open 2019. Met maar liefst 20 koppels een record aantal deelnemers Iets na 13:00 uur werden de eerste pijlen gegooid. Rond 17:45 uur  was pas bekend wie zich de winnaars mochten noemen van deze editie. Dit waren uiteindelijk De Dikke en de Dunne (Chistian van Vossen en Kevin Schiettekatte). Zij versloegen in een spannende finale Three Little Darts (Nick Bouwman en Ruben Willeboordse). Overigens was het nivo hoger dan voorgaande jaren. Dat verklaart ook gelijk dat ruim een uur eerder dan ‘normaal’ de winnaars bekend waren.

We kijken weer terug op een super gezellige en geslaagde editie. Uiteraard doet iedereen eigenlijk mee met de Olympische gedachte (meedoen is belangrijker dan winnen), maar als de strijd eenmaal wordt aangegaan, wordt deze gedachten vaak eventjes uitgeschakeld. Zo krijg je leuke spannende potjes darts, ontlading en soms flinke teleurstelling.

In 5 poules van 4 koppels gingen de nummers één van elke poule door naar de kwartfinales. Dit aangevuld met de drie beste nummers 2. In de poulefase diverse spannende potjes waarbij zelfs de laatste wedstrijd nog doorslaggevend kon zijn.

Zodoende weer een prachtige middagje darts bij S.K.N.W.K. Dank vanaf deze plaats aan organisator Martijn Neele. Uiteraard ook aan de mensen achter de bar die alle deelnemers en publiek verzorgden van ‘een natje’ en ‘een droogje’. En aan de mensen die hebben geholpen met het opbouwen en ook weer afbreken en opruimen. En tot slot uiteraard een woord van dank aan alle deelnemers en andere aanwezigen in onze kantine. We hebben met z’n allen weer voor een gezellig evenement gezorgd.

Uiteraard staat nu al vast dat ook in 2020 weer een nieuwe editie van ‘Het Springer Open’ zal worden georganiseerd !!

Bekijk de andere foto’s van Het Springer Open 2019 elders op deze site in Het Fotoboek !!

 

2 maart:

De Dikke en de Dunne winnaars van darttoernooi S.K.N.W.K. ‘Het Springer Open 2019’

Hét darttoernooi van S.K.N.W.K., Het Springer Open, werd vandaag, zaterdag 2 maart 2019, al weer voor de 17e keer gehouden. Evenals voorgaande jaren was opnieuw gekozen voor een koppeltoernooi. Uiteindelijk was iets tegen 18:00 uur  bekend wie er met de felbegeerde titel van door gingen. Het was het koppel De Dikke en de Dunne (Christian van Vossen en Kevin Schiettekatte).

In een spannende finale wist De Dikke en de Dunne te winnen van Three Little Darts (Nick Bouwman en Ruben Willeboordse). De eindstand werd 5-3. Overigens gooiden Three Little Darts in de finale nog wel even een 111 finish. De troostfinale werd een prooi voor No Score (René v/d Bos en Eddie Kaaisteker). Zij waren in de strijd om de 3e plaats met 4-2 te sterk voor Dart(h) Vader  (Joris Spitholt en Martijn Rentier).

Overzicht alle winnaars Het Springer Open:

2002 Martijn Neele

2003 Martijn Neele

2004 Patrick van Bolhuis *

2005 Richard Bevelander

2006 Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge

2007 Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge

2008 Harry Boone en Bert v/d Wielen

2009 Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge

2011 Christian van Vossen en Remco Baks

2012 Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge

2013 Christian van Vossen en Erwin Nelissen

2014 Christian van Vossen en Erwin Nelissen

2015 Bert van Tilburg en Jeroen Siereveld

2016 Mark den Haan en Martijn Neele

2017 Kevin Schiettekatte en Christian van Vossen

2018 Mark den Haan en Martijn Neele

2019 Kevin Schiettekatte en Christian van Vossen

 

* in 2004 werd er i.v.m. het 50-jarig bestaan van S.K.N.W.K. tijdens de feestweek ook nog een darttoernooi gehouden. Deze editie werd gewonnen door Tonnie v/d Berge.

 

5 maart:

Blauw/zwarte groeten: S.K.N.W.K.-ers op de lange latten in Gerlos (Oostenrijk)

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

De familie van Nieuwenhuize is deze voorjaarsvakantie weer lekker gaan skiën. Uiteraard is ook de S.K.N.W.K.-sjaal weer mee en wilden Kees-Jan, Jarno en Indy wel een fotootje maken voor deze rubriek !!

En ze kwamen nog meer Nieuwerkerkers tegen. Zodoende ook nog een foto met JO19-1 speler Jonathan v/d Velde.

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

7 maart:

Hansweertse Boys gooit de handdoek in de ring

Bron: www.omroepzeeland.nl

Voetbalclub Hansweertse Boys is uit de competitie gestapt. De club die speelde in de 4e klasse B heeft aangegeven bij de KNVB dit seizoen niet verder te willen spelen. Hansweertse Boys stond tot afgelopen weekend op de laatste plaats met slechts vier punten.

Hansweertse Boys gooit de handdoek in de ring (foto: Paul ten Hacken)

Hansweertse Boys kende een bewogen seizoen tot nu toe. In december werd het competitieduel met SKNWK gestaakt nadat er op het veld een massale vechtpartij ontstond. Beide clubs werden gestraft met vier punten in mindering. Bij SKNWK werd die straf verlaagd terwijl Hansweertse Boys dezelfde straf hield.

Twaalf dagen geleden werd het duel van Hansweertse Boys met SPS al afgelast. Trainer Pearl Doesburg zou na dit seizoen de club al verlaten en met Tom Koelen is er ook al een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Het is niet duidelijk of de club volgend seizoen weer toe treedt in de competitie. De club is niet bereikbaar voor commentaar.

In de 4e klasse B vervallen alle resultaten van Hansweertse Boys, daardoor is Brouwershaven de enige overwinning van het seizoen kwijt en zijn zij de nieuwe nummer laatst.

 

9 maart:

S.K.N.W.K. 1 en Rillandia 1 in evenwicht op sportpark ‘Het Springer’, 1 – 1

Vandaag tegen Rillandia 1 waartegen S.K.N.W.K. de laatste jaren moeilijk kan winnen. De omstandigheden waren eigenlijk dramatisch (storm en slecht veld) om van een mooie wedstrijd te gaan genieten. Dat het allemaal niet best zou worden was eigenlijk al snel zichtbaar. Veel balverlies van beide kanten en sporadisch mogelijkheden voor de goals. De voor deze wedstrijd opgeroepen Wilco de Valk (vanwege de vele absenties aan Nieuwerkerse-zijde) kreeg de mogelijkheid alleen voor de doelman maar die redde de gasten voor een achterstand.

S.K.N.W.K. probeerde het wel, maar kon eigenlijk niet meer gevaarlijk worden voor rust. De gasten ook niet al moest Kenneth Boogerd een bal van onder de lat weg tikken die gedragen werd door de wind. Toch kwam Rillandia 1 net voor rust op voorsprong. Een schot werd van 18 meter knap binnen geschoten, mede vanwege het feit dat de S.K.N.W.K.-verdediging achteruit liep in plaats van druk op de bal te geven. Ruststand 0-1.

In de tweede helft een aandringend S.K.N.W.K. dat eigenlijk alleen maar in de aanval was. Rillandia probeerde met vele overtredingen S.K.N.W.K. van het doel te houden, maar toch viel de verdiende gelijkmaker. Remco v/d Berge die vele aanslagen moest verwerken ging de zestien in en werd volgens de scheidsrechter getorpedeerd. Penalty !! Robert padmos benutte het buitenkansje en zette beide teams weer op gelijke stand, 1-1.

S.K.N.W.K. ging vol voor de winst, maar helaas lukte dit niet. Eerst kreeg Robert Padmos een kopkans en vijf minuten voor tijd zag Remon de Jonge zijn kopbal voor de lijn worden weggehaald. Zo eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel. Een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende en dus een terechte eindstand kende.

Volgende week op bezoek bij S.P.S. om revanche te nemen op de onverdiende 1-2 nederlaag in de thuiswedstrijd.

Toon v/d Berge

 

10 maart:

Opnieuw een sponsordoek opgehangen langs hoofdveld sportpark ‘Het Springer’

Een aantal maanden geleden zijn de eerste sponsordoeken opgehangen achter het verste doel langs het hoofdveld op sportpark ‘Het Springer’. Vorige week is er weer een nieuwe bij gehangen. Een doek van Koeriersdienst Nieuwerkerk. Vanaf deze plaats uiteraard dank aan deze sponsor !!

 

10 maart:

Helaas ook stormschade op sportpark ‘Het Springer’

Helaas heeft de storm ook sportpark ‘Het Springer’ onder handen genomen. De ballenvangers met hieraan de sponsordoeken zijn door de harde wind omgewaaid. Deze week zal bekeken worden hoe we dit op kunnen gaan lossen.

 

 

10 maart:

Inmiddels kunt u ook pinnen bij S.K.N.W.K.

Op veler verzoek is er inmiddels ook bij S.K.N.W.K. een pinautomaat aangeschaft voor in de kantine. De afgelopen weken blijkt dat hier massaal gebruik van wordt gemaakt !!

 

12 maart:

Stormschade ballenvanger is vandaag opgeruimd

Helaas heeft de storm afgelopen weekend huisgehouden op sportpark ‘Het Springer’. De ballenvanger met de sponsordoeken is hierdoor gesneuveld. Vandaag hebben Leon, Robbert en Steven alles opgeruimd. Nu is het afwachten hoe een en ander zal worden opgelost.

Dank aan Leon, Robbert en Steven voor hun inzet vandaag !!

 

15 maart:

Nuttige maar opnieuw matig bezochte Algemene Ledenvergadering S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 15 maart 2019, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Iets na 19:30 uur werd de vergadering geopend door voorzitter Arnold Schiettekatte. Zo’n 2 uur later was de sluiting van de vergadering en konden de aanwezigen nog wat napraten aan de bar.

Helaas was ook dit jaar de opkomst bij de vergadering matig. Slechts 16 leden hadden de moeite genomen naar de kantine te komen. Dit aangevuld met de 6 bestuursleden geeft een totaal van 22 aanwezige leden. Een enkeling had nog de moeite genomen zich netjes af te melden bij het bestuur.

Ondanks de opnieuw zeer matige opkomst was het een nuttige en goede ledenvergadering. Naast het feit dat Wilco de Valk unaniem werd herkozen binnen het bestuur, is er afscheid genomen van secretaris Gerry v/d Sande die aftredend was en niet herkiesbaar. Hier is dan ook een vacature.

Tijdens de ALV werd namens de Jeugdcommissie nog extra aandacht besteed aan Gerard Olijhoek. Hij is inmiddels gestopt met het trainen van de jeugd, maar blijft betrokken bij de club als materiaalman. Hij kreeg namens de Jeugdcommissie een bon en uiteraard luid applaus van de aanwezigen. Uiteraard had Gerard ook zelf nog zeker zijn woordje klaar.

Uiteraard werd na afloop van de ALV nog een drankje genuttigd aan de bar. Dank aan een ieder die wel de moeite had genomen naar de kantine te komen en uiteraard ook aan het S.K.N.W.K.-bestuur.

 

16 maart:

Alle thuiswedstrijden op sportpark ‘Het Springer’ zijn afgelast !!

Zojuist zijn de velden op sportpark ‘Het Springer’ gekeurd en zijn alle thuisduels voor vandaag, zaterdag 16 maart 2019, afgelast !!

S.K.N.W.K. MO17-1 – FC Dauwendaele MO17-1 afgelast

S.K.N.W.K. JO13-1 – Duiveland JO13-1G afgelast

S.K.N.W.K. JO11-1 – Duiveland JO11-1 afgelast

S.K.N.W.K. JO7-1 – W.I.K. ’57 JO7-1 afgelast

 

17 maart:

Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 16 maart 2019

Gisteren, zaterdag 16 maart 2019, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 16 maart middels wat foto’s:

De ochtend begon al vroeg, want om 06:30 uur stond op de voetbal.nl-app al de eerste afgelasting. Dit was D.B.G.C. JO12-2 – S.K.N.W.K. JO12-1

Gelukkig kon dit nog net op tijd worden gecommuniceerd met JO12-1, immers zij moesten al rond 07:30 uur (!!) vertrekken, omdat hun wedstrijd al om 08:30 uur stond te beginnen te Oude Tonge

Rond 08:30 uur was ook bekend dat alle thuiswedstrijden op ‘Het Springer’ waren afgelast

Om 11:00 uur werden de velden op Poortvliet gekeurd en was de conclusie dat ook S.P.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 niet door kon gaan

Sinds gisteren kun je je aanmelden voor een busreis naar de Nacht van Oranje in Ahoy op vrijdag 26 april a.s.

Dus werd het trainen voor de eerste selectie om 12:30 uur

Mocht Ronaldo willen, spelen in dit prachtige shirt ?

Panty’s aan ?

Er werden partijtjes gespeeld van 8 minuten

De verliezende partij mocht lekker sprinten

Er was tevens een cursus ‘slik-happen’ voor gevorderden (1)

Er was tevens een cursus ‘slik-happen’ voor gevorderden (2)

Er was tevens een cursus ‘slik-happen’ voor gevorderden (3)

Er was tevens een cursus ‘slik-happen’ voor gevorderden (4)

Met een zeer terechte winnaar, Kevin Slikkekatte !!

En na 1,5 uur heerlijk te hebben getraind, was het tijd voor een douche en nog wat drinken in de kantine

Inmiddels was S.K.N.W.K. 3 aangekomen in Colijnsplaat

Immers hun wedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys 3 ging wel door

Gelukkig waren er twee kleedkamers beschikbaar…..

Best handig met zo’n ‘brede’ selectie

In de eerste helft konden de blauw/zwarten het nog best bijbenen, ruststand was 2-1

Deed hij een keer in warming-up in de rust om in de 2e helft in te vallen, had hij de kortste invalbeurt ooit (ca. 5 min.). Sterkte met je knie Lennard !!

In de 2e helft bleek ‘Colijn’ toch echt te sterk voor S.K.N.W.K. 3. Eindstand 4-1

Ze hadden toch nog wat gele en groene verf over…….

 

17 maart:

S.K.N.W.K. 1 speelt pas zaterdag 20 april a.s. weer een thuisduel

Met het voetbalschema voor de komende weken blijkt dat S.K.N.W.K. 1 pas op zaterdag 20 april a.s. weer een thuisduel op het programma heeft staan. Gisteren werd de uitwedstrijd S.P.S. 1 tegen S.K.N.W.K. 1 afgelast. Wat nu volgt voor de blauw/zwarten zijn nog 3 uitduels. Wanneer S.P.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 wordt ingehaald is overigens nog niet bekend.

A.s. zaterdag, 23 maart 2019, speelt S.K.N.W.K. 1 in Halsteren het uitduel tegen V.V.C. ’68 1. De week erop volgt het inhaalduel Vosmeer 1 – S.K.N.W.K. 1 dat een aantal weken geleden werd afgelast wegens een spelerstekort bij Vosmeer. De week daarop, zaterdag 6 april is S.K.N.W.K. 1 vrij. Op 13 april staat de derby in Oosterland tegen Duiveland 1 op de rit.

Pas op zaterdag 20 april a.s. wordt er weer op het eigen sportpark ‘Het Springer’ gespeeld als Waarde 1 op bezoek komt in Nieuwerkerk.

 

23 maart:

S.K.N.W.K. JO13-1 steekt de geblesseerde Roderick van Vliet een hart onder de riem

Vanavond zijn een aantal spelers en begeleiding van S.K.N.W.K. JO13-1 langs geweest bij Roderick van Vliet om hem een hart onder de riem te steken. Roderick raakte afgelopen donderdag geblesseerd aan zijn arm en is daar gisteren zelfs aan geopereerd. Vandaag kreeg hij namens zijn team een aardigheidje.

Een mooi gebaar van JO13-1 !!

 

25 maart:

S.K.N.W.K.-sjaal voor Emiel Huijer bij afscheid Eetcafé ‘t Centrum

Afgelopen vrijdag, 22 maart 2019, was een bijzondere dag voor Eetcafé ‘t Centrum. Dat was namelijk de laatste werkdag van Emiel Huijer en zijn vriendin Marije van Dijk. Ze zijn namelijk dit weekend gestopt met Eetcafé ‘t Centrum. Maar niet getreurd, want op donderdag 30 mei a.s. (Hemelvaartsdag) openen Emiel en Marije Frituur Plan West aan de Grevelingenstraat in Zierikzee.

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd er uiteraard stilgestaan bij dit afscheid. Ook enkele S.K.N.W.K.-ers waren nog aanwezig tijdens de afscheidsreceptie en overhandigden Emiel nog een prachtige blauw/zwarte S.K.N.W.K.-sjaal. Immers is Eetcafé ‘t Centrum al jarenlang verbonden aan S.K.N.W.K. als sponsor. Daarnaast gingen diverse S.K.N.W.K.-teams elk jaar wel eens langs om van de kookkunsten bij ‘t Centrum te genieten.

Vanaf deze plaats willen we Emiel en Marije alvast veel succes wensen met hun nieuwe uitdaging Frituur Plan West.

 

29 maart:

Ook voor S.K.N.W.K. 40+ is 2019 begonnen

Gisteren, vrijdag 29 maart 2019, was er op Schouwen-Duiveland voor de vierde keer dit seizoen weer 40+ voetbal. Voor de winterstop zijn er al drie toernooitje gehouden en gisteren dus ook voor 40+ de herstart na een hele lange winterstop. Organiserende vereniging van deze vierde editie was FC De Westhoek. Zij vervingen hiermee Duiveland die de organisatie gisteren niet op zich kon nemen.

Met deze keer 7 deelnemende teams was er weer genoeg animo voor een geslaagd toernooitje. Ook de (weers)omstandigheden waren prima voor een voetbalavondje. Alle ingrediënten dus voor een geslaagd avondje en dat werd het dus ook.

 

Rond het klokje van 18:15 uur verzamelde S.K.N.W.K. 40+ waarna de rit naar Sportpark ‘Van Zuijen’ werd ingezet. Na een bakje koffie snel de kleedkamers in om te verkleden. Iets na 19:00 uur vingen de eerste wedstrijden aan.

S.K.N.W.K. startte dit toernooi met een wedstrijdje tegen de 40-plussers van Ouwerkerk. Smetje bij dit duel was het uitvallen van Fernado ‘Tete’ Bom. Hij had na zo’n 5 seconden al een spierblessure in zijn kuit en kon zich dus gelijk laten vervangen. Sterkte Fernando !!

 

Daarna was het tijd voor een versnapering in de kantine.

Hierna de tweede wedstrijd tegen gastheer FC De Westhoek.

Overigens moeten ook alle teams af en toe een scheidsrechter regelen voor een wedstrijd. Bij S.K.N.W.K. was dat prima verzorgd, want Roque Kosten (die met zijn vader mee was) floot de wedstrijd W.I.K. ’57 40+ tegen Renesse 40+ en kreeg de complimenten van beide teams !!

Het laatste duel van S.K.N.W.K. 40+ was tegen W.I.K. ’57.

 

Iets na 21:00 uur waren ook de laatste wedstrijden van het toernooi gespeeld en kon een warme douche worden genomen. Daarna kon de 3e helft worden gestart onder het genot van een hapje en drankje. Er werd uiteraard terug gekeken op deze geslaagde vierde editie. Ook werd alvast vooruit gekenen naar de vijfde editie van dit jaar. Deze is op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Speeldatum is vooralsnog 26 april 2019, maar er wordt nog overleg gepleegd de speeldatum een week te verplaatsen. Wordt vervolgd.

Net na 00:00 uur was S.K.N.W.K. 40+ weer terug in het pittoreske Nieuwerkerk en konden de ‘ouwetjes’ heerlijk hun bedje opzoeken naar weer een zeer geslaagde en gezellige avond !!

Hieronder het complete speelschema:

31 augustus 2018 s.v. Renesse
28 september 2018 FC De Westhoek
2 november 2018 asv Brouwershaven
29 maart 2019 FC De Westhoek
26 april 2019 S.K.N.W.K.
24 mei 2019 D.Z.C. ’09

Vanaf deze plaats nog een dankwoordje aan FC De Westhoek voor de organisatie en de gastvrijheid gisteren !!

 

30 maart:

Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 30 maart 2019

Gisteren, zaterdag 30 maart 2019, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 30 maart middels wat foto’s:

Vertrektijd gisterenochtend van JO12-1. Ze moesten al om 08:30 uur voetballen in Oude Tonge tegen D.B.G.C. JO12-1. Ze gingen niet voor niets, want de winst was er met 1-5. En geluk bij een ongeluk spelen ze a.s. zaterdag opnieuw een uitwedstrijd. Gelukkig wel iets later, namelijk 08:45 uur….. ? Maar dit is dan wel in Roosendaal, dus de wekkertjes kunnen ook a.s. zaterdag weer zeker worden gezet !!

Mocht ie willen……. ?

Omdat scheidsrechter Fernando Bom vrijdagavond geblesseerd raakte bij 40+ moest er nog een snel een scheidsrechter worden geregeld voor JO15-1. Gelukkig was Joris Spitholt bereid. Overigens floot hij voor het eerst op een heel veld. Klasse Joris !!

Overigens verloor JO15-1 de wedstrijd met 3-7 van Zeelandia Middelburg JO15-3

Op veld 1 de derby S.K.N.W.K. JO13-1 tegen Duiveland JO13-1G. Eindstand hier was 2-6.

Omdat de wedstrijd S.K.N.W.K. JO11-1 tegen Duiveland JO11-1 is verzet naar a.s. woensdag werd er door JO11-1 heerlijk getraind.

S.K.N.W.K. MO17-1 moest aantreden tegen S.S.V. ’65 MO17-1. Omdat de tegenstander in blauwe shirts speelde, trad S.K.N.W.K. MO17-1 aan in het oranje. Deze shirts hebben we laatst gekregen van S.N.S. Bank Zierikzee. Hiervoor vanaf deze plaats nogmaals hartelijk dank !!

En of aan het aan de shirtjes lag, zullen we nooit weten. Feit is wel dat S.K.N.W.K. MO17-1 na een 0-1 achterstand met de rust alsnog met 2-1 wist te winnen !! Klasse meiden !!

Voor S.K.N.W.K. 2 stond om 13:30 uur op het eigen sportpark ‘Het Springer’ een oefenwedstrijd tegen Bruse Boys 2 op het programma.

Het werd uiteindelijk 0-4 mede door een prachtige eigen doelpunt van Colin Duinhouwer ?

De wedstrijd van het 3e werd groots aangekondigd

Via Robin Kosten kwam S.K.N.W.K. 3 zelfs op 0-1

Maar helaas was de thuisploeg toch nipt te sterk voor het 3e. Eindstand 2-1.

Bij het 3e deze middag kon Cecil samen spelen met zijn zoon Rick (omdat JO19-1 vrij was)

Zelfs de shirts waren in orde (met dank aan (ome) William, die gisteren niet aanwezig kon zijn)

Bij het 2e uiteraard weer de wedstrijdanalyse. Deze keer zelfs met een speler van de tegenstander, namelijk Eric Duffener, speler van Bruse Boys 2

Het 1e trad in Vosmeer 1 tegen de plaatselijke v.v. Hier een woordje van dank aan Jos van Spier die de honneurs waar nam als ‘vlagger’ voor de geblesseerde Fernando Bom.

Het 1e wist eindelijk weer eens te winnen…..

Het werd uiteindelijk 1-4

Na afloop zelfs slingers en ballonnen in de auto van Remco (met dank aan Mark en Machiel) ? (en Remco vond dit leuk…….)

‘s Avonds was er voor Peter v/d Zande (van onze hoofdsponsor Sportworxs) nog een feestje i.v.m. zijn 60e verjaardag. Vanaf deze plaats uiteraard ook gefeliciteerd !! Namens S.K.N.W.K. overhandigde Leon v/d Wel nog een prachtige foto op canvas van de eerste selectie in het onlangs uitgereikte nieuwe tenue.