Jaaroverzicht 2019 van www.sknwk.nl (december)

Nu het jaar 2019 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2019 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag december.

1 december:

Belangrijke ‘drie punter’ voor S.K.N.W.K. 2 in de reserve 3e klas C K.N.V.B. Zuid 1

S.K.N.W.K. 2 is dit seizoen voor het eerst ingedeeld in de 3e klasse C K.N.V.B. Zuid 1. Dat is heel wat anders na jarenlang in de 3e klasse A te hebben gespeeld. Voor de blauw/zwarten allemaal nieuwe tegenstanders dus. In de 3e klas A zaten ze alleen in Zeeland, nu staan er wedstrijden op het programma tegen o.a. Prinsenland 2, Oranje Wit 4, Internos 4, Halsteren 2 e.v.a. Een hele nieuwe uitdaging dus !! Overigens is sinds kort Boeimeer 2 uit de competitie genomen en bestaat deze poule nog uit 11 ploegen.

De seizoensstart voor de Nieuwerkerkse ploeg was hoopvol. Na 4 wedstrijden stonden ze zelfs op een gedeelde eerste plaats met 9 punten (Halsteren speelde op dat moment overigens nog een wedstrijd minder dan de nummers 2, 3 en 4). Tegen dat zelfde Halsteren 2 werd zeer kansloos met 7-0 verloren bij deze eerste vier duels. De overige drie duels tegen respectievelijk Oranje Wit 4 (2-0), Internos 4 (4-0) en D.S.E. 2 (1-2) werden dus gewonnen !!

Daarna kwam ‘de klad’ er een beetje in bij het 2e. Want de volgende vier duels gingen allen verloren !! Eerst was Tholense Boys 2 met 1-3 te sterk op ‘Het Springer’. Daarna werden de uitduels bij Cluzona 2 (4-0) en D.H.V. 2 (4-2) verloren. Vorige week was Drechtstreek 3 overduidelijk te sterk getuige de 0-4 nederlaag.

En met 4 nederlagen op een rij zak je gegarandeerd weg op de ranglijst. Gisteren dus de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter Prinsenland 2. Gelukkig werd deze pot in winst om gezet door het 2e. We hopen maar dat ze na eerst een mooie serie met 9 uit vier en daarna een serie van 0 uit 4 nu weer zijn begonnen aan een nieuwe mooie serie van vier………

Door de overwinning van gisteren staat het 2e op een gedeelde 5e plaats met 12 punten. We kunnen stellen dat ze plaats hebben genomen in de grote middenmoot. Koploper Halsteren 2 lijkt te sterk voor een ieder, maar de nummers 2 D.H.V. 2 en Drechtstreek 3 hebben 16 punten, maar de gedeelde nummers 8 D.S.E. 2 en Cluzona 2 hebben 11 punten en dat zijn er dus slechts vijf minder dan de nummers 2. Daartussen vinden we dan nog W.H.S. 2 (15 punten) en dus Tholense Boys 2, Internos 4 en S.K.N.W.K. 2 met 12 punten.

Volgende week wacht de laatste wedstrijd voor de winterstop. W.H.S. 2 komt op bezoek op ‘Het Springer’. Bij winst van de blauw/zwarten kunnen ze op gelijke hoogte komen met de ploeg uit Sint-Annaland.

De stand in de 3e klas C is als volgt:

 

1 december:

Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 30 november 2019

Gisteren, zaterdag 30 november 2019, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 30 november middels wat foto’s:

Het spits werd deze zaterdag afgebeten door S.K.N.W.K. JO7-1

Zij moesten al om 09:00 uur aantreden in Zierikzee

Het was vroeg én fris. De ijspegels hingen aan het doeltje

Ruststand was 3-1 met goed en aanvallend voetbal. Doelpunt was van Jakub.

Na rust werd er geen pepernoot meer geraakt (alsof ze die de avond ervoor hadden opgegeten ? )

Echter de kinderen hadden het ondanks uiteindelijk de 9-1 nederlaag

prima naar hun zin

Op ‘Het Springer’ begonnen we om 09:30 uur

Wij wel, maar het was nog eventjes wachten op W.I.K. ’57 JO8-1

Zij dachten namelijk dat de wedstrijd pas om 10:00 uur begon

Prima redding……

Of toch niet ?

W.I.K. ’57 was uiteindelijk net iets sterker dan S.K.N.W.K., maar dat mocht de pret zeker niet drukken

Op het hoofdveld speelde S.K.N.W.K. JO13-1 tegen J.V.O.Z. JO13-3

De tegenstander was een team bestaande uit alleen maar meisjes

S.K.N.W.K. JO13-1 was uiteindelijk met 6-1 vooral fysiek te sterk

Maar het mooiste voetbal kwam toch echt van de tegenstander

Want de meiden van J.V.O.Z. lieten zien dat ze lekker konden voetballen ?

Overigens ook bij S.K.N.W.K. voor het eerst een meisje, want Tess maakte nadat ze al een tijdje meetraint haar wedstrijddebuut in het blauw/zwart

S.K.N.W.K. JO11-1 speelde op het trainingsveld tegen Nieuwland JO11-1

Ook hier een overwinning voor de thuisploeg

De eindstand was 6-2 in het voordeel van S.K.N.W.K. 

S.K.N.W.K. JO11-1 won mede door een paar prima reddingen van de talentvolle doelman Jesse Stouten

S.K.N.W.K. JO12-1 speelde een uitwedstrijd tegen Vosmeer JO12-1

JO12-1 verloor dit duel nipt, eindstand 3-2 voor Vosmeer

Op ‘Het Springer’ was het tijd voor S.K.N.W.K. JO17-1

Omdat het 2e veld nog steeds niet is vrijgegeven, is het met de warming-up nog steeds een beetje behelpen

En omdat tegenstander Smerdiek ook in het prachtige blauw/zwart speelt, moest JO17-1 aantreden in de oranje reserveshirtjes (die inmiddels gelukkig ook gewassen waren ? )

Het werd uiteindelijk een makkelijke wedstrijd voor S.K.N.W.K. JO17-1

Die met 9-1 werd gewonnen door S.K.N.W.K.

Scheidsrechter Fernando Bom had het druk met schrijven

En zou het nog drukker krijgen, want hij floot ook nog S.K.N.W.K. JO19-1 tegen Zeelandia Middelburg JO19-1

Dit werd een waren ‘Thriller’

Die uiteindelijk in 4-4 eindigde

Inmiddels was S.K.N.W.K. 2 vertrokken

Zij speelden een uitwedstrijd deze middag

S.K.N.W.K. 2 moest in Dinteloord aantreden

Tegen Prinseland 2

Wel je vinger opsteken als je moet plassen ?

Het werd 3-5 in het voordeel van de blauw/zwarten

En dus lekker drie punten voor S.K.N.W.K. 2

De meiden van JO7-1 gingen nog even door met voetballen

Het slotakkoord deze middag was voor het 3e

Zij speelden tegen Bruse Boys 3

Zijn wedstrijd duurde slechts 10 minuten ?

Het was overigens niet eens een wedstrijd

Bru was met maar liefst 0-8 veel te sterk voor het 3e

Misschien was het 3e te veel gefocust op het vliegtuig van Sabena dat overigens nooit zou komen. Het 3e zag ze wel vliegen deze middag ?

Een schitterend eigen doelpunt en dus ‘Aap van de Week’

Omdat alles een beetje was uitgelopen deze dag, duurde het duel tot ca. 16:30 uur. Toen was het al weer behoorlijk schemerig aan het worden

 

2 december:

S.K.N.W.K. JO7-1 en JO8-1 hebben geweldig Sinterklaasfeest

Afgelopen vrijdag, 29 november 2019, bracht ook Sinterklaas uiteraard weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatsje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’. Rond 17:00 uur verzamelden de jongens en meisjes van S.K.N.W.K. JO7-1 en JO8-1 in de kantine.

Toen iedereen binnen was, duurde het niet heel lang of er kwamen vier Pieten de kantine binnen. Zij deelden uiteraard snoepgoed uit. Toen iedereen was voorzien van wat zoetigheid, gingen de kinderen en de Pieten naar het trainingsveld toe om daar samen lekker te voetballen. Dit was dolle pret.

Na het voetballen ging iedereen weer terug naar de kantine. Daar waren inmiddels overheerlijke frietjes gebakken. Zelfs de Pieten hadden honger gekregen van de Pietentraining en aten heerlijk mee.

Toen iedereen zijn/haar buikje (bijna) vol had (er is natuurlijk altijd nog ruimte voor wat strooigoed) kwam uiteraard ook Sinterklaas nog langs.

De Sint had natuurlijk over iedereen weer iets in zijn Grote boek staan. Nadat alle spelertjes en teams aan bod waren gekomen, werd er samen met de Pieten nog gedanst en gingen de kinderen met Sinterklaas en de Pieten op de foto. Daarna was het weer tijd om te vertrekken voor de Sint, want hij moest nog verder (van horen zeggen zijn ze nog op diverse adressen geweest in Nieuwerkerk die avond ? ).

Natuurlijk was er voor iedereen nog een kadootje. En deze keer dacht de Sint ik ben bij voetbalclub S.K.N.W.K. dus we geven de kinderen gewoon een paar echte S.K.N.W.K.-voetbalkousen !!

Dank aan de organisatie en de vrijwilligers voor dit zeer geslaagde Sinterklaasfeest. Bekijk nog meer foto’s (gemaakt door Barbara Deurloo (www.picture-bar.com) van dit geweldige Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.

 

7 december:

Ook S.K.N.W.K. doet mee aan shirtje ruilen met de K.N.V.B.

In het seizoen 2019/’20 viert de KNVB dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. Om het bijzondere jubileum te vieren brengen we dit seizoen een ode aan het amateurshirt. Speciaal daarvoor is een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt.

Met 1,2 miljoen leden, verspreid over bijna 3.000 verenigingen, zorgen we met elkaar voor een uniek voetballandschap. Verenigingen met ieder hun eigen geschiedenis, identiteit en tradities. Die elementen komen op vele wijzen tot uiting, maar op één manier in het bijzonder: het voetbalshirt. Het shirt dat we elk weekend vol trots dragen en ons verenigt. Zoals vaak wordt gezegd: we verdedigen onze clubkleuren.

Uniek voetbalshirt

Om het 130-jarig jubileum te vieren, hebben we een uniek voetbalshirt ontwikkeld

Om het 130-jarig jubileum te vieren, hebben we een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt. Het patroon op het shirt bestaat uit een samenspel van vormen en vlakverdelingen die ook zijn terug te vinden op de shirts van alle Nederlandse amateurverenigingen.

Op deze manier verenigen we 130 jaar Nederlands amateurvoetbal in één uniek oranje shirt. Een waar collector’s item dat hopelijk een mooie plaats in jullie kantine krijgt. Als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.

Shirtje ruilen

In de traditie van het alom bekende ritueel ‘shirtje ruilen’ komt de KNVB in de komende maanden niet alleen naar alle amateurclubs toe om het shirt uit te reiken, maar ook om een shirt van de vereniging zelf te ontvangen. Het uiteindelijke doel? Zorgen dat alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal een ereplaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist, het centrale punt van voetballend Nederland.

Vandaag was namens de K.N.V.B. Carel Peterson aanwezig op sportpark ‘Het Springer’. Voorafgaand aan het competitieduel S.K.N.W.K. 1 – Spui werd er shirtje geruild. Namens onze club werd dit gedaan door Pupil v/d Week Finn van Strien en voorzitter Arnold Schiettekatte. Vlak voor de aftrap van het competitieduel (eindstand 5-1 in het voordeel van de blauw/zwarten) werd nog snel even geposeerd met de geruilde shirtjes en de eerste selectie van S.K.N.W.K.

 

9 december:

Daan van der Cingel is genomineerd voor de Publieksprijs bij verkiezing Jonge Vrijwilliger

Er is dit jaar voor het eerst, vanuit SMWO en de Rotary, de verkiezing ‘Jonge Vrijwilliger’. Namens het jeugdbestuur hebben wij er voor gekozen om dit jaar Daan van der Cingel te nomineren. Er is een vakjury prijs en een publieksprijs.

Daan is voorgedragen door ons voor zijn vrijwilligers werk als keeperstrainer, jeugdscheidsrechter, Joachim Glerum Toernooi, Sinterklaasfeest en andere activiteiten waarbij Daan gedurende het voetbalseizoen zich inzet.

Daan hier actief als jeugdscheidsrechter

Middels een poll op de Facebook pagina van SMWO Schouwen-Duiveland kon er worden gestemd (https://www.facebook.com/smwosd/)

Inmiddels zijn de stemmen geteld. Er waren maar liefst 1490 stemmen !! En Daan zit bij de genomineerden voor de publieksprijs !!

Voor de ????????????? zijn genomineerd:
Daan van der Cingel
Maud van Liere
Thijs Jonker

De genomineerden zijn van harte uitgenodigd voor de prijsuitreiking aanstaande donderdag in het fiZi theater.

Daan van harte gefeliciteerd en succes a.s. donderdag !! En iedereen hartelijk dank voor zijn of haar stem op Daan !!

Jeugdbestuur S.K.N.W.K.

 

11 december:

Cursus jeugdscheidsrechter/jeugdspelleider bij S.K.N.W.K. zit er weer op

Vanavond, woensdag 11 december 2019, werd de 2e cursusavond gehouden van de cursus jeugdscheidsrechter/jeugdspelleider. Dit was dus de 2e en tevens laatste cursusavond.  Dinsdag 22 oktober 2019, zijn we bij S.K.N.W.K. gestart met deze cursus onder leiding van Cor Bos namens de K.N.V.B.

Op de eerste avond waren 13 S.K.N.W.K.-ers (voornamelijk jeugdspelers, maar bijvoorbeeld ook ouders van jeugdspelers) aanwezig. Vanavond waren er mede vanwege ziekte 9 cursisten op het sportpark.

De eerste cursusavond was alleen theorie. De cursisten kregen daarbij nog wat huiswerk dat via de app gemaakt kon worden. Ook was het de bedoeling om een wedstrijdje 6 tegen 6 of 8 tegen 8 te fluiten.

Vanavond was theorie en praktijkles. Om 19:00 uur werd begonnen met wat theorie. Daarna gingen de cursisten naar buiten. S.K.N.W.K. JO11-1 (aangevuld met wat spelers van JO12-1) speelden 2 x 20 minuten partijspel 6 tegen 6. Zoals gebruikelijk is, werd na 10 minuten even een time-out ingelast. Zo werd de wedstrijd verdeeld in 4 x 10 minuten.

Elke 10 minuten was er een andere scheidsrechter. Deze werd beoordeeld door de cursusleider en bekeken door zijn medecursisten. Dank nog aan JO11-1 voor hun medewerking.

Na het praktijkgedeelte ging iedereen weer terug naar de kantine voor het laatste theorie deel. Als afsluiting ontvingen alle cursisten een certificaat. Vanaf deze plaats willen we iedereen van harte feliciteren.

 

11 december:

Maar liefst 9 S.K.N.W.K.-ers slagen voor cursus jeugdscheidsrechter/jeugdspelleider K.N.V.B.

Vanavond is de cursus jeugdscheidsrechter/jeugdspelleider afgesloten bij S.K.N.W.K. Uiteindelijk hebben 9 S.K.N.W.K.-ers deze cursus met goed gevolg afgesloten. Zij ontvingen uit handen van cursusleider Cor Bos namens de K.N.V.B. een heus certificaat.

De scheidsrechters in de dop zijn:

  • Damian Gons
  • Danny Verhoek
  • David v/d Broek
  • Mike van ‘t Hof
  • Suzanna Jalloh
  • Jur v/d Wel
  • Justin Gons
  • Marik Korenhof
  • Bas de Valk

Vanaf deze plaats willen we de geslaagden nogmaals feliciteren !!

De geslaagden met rechts Robert-Jan van Dijke (jeugdbestuurd) en naast hem cursusleider namens de K.N.V.B. Cor Bos

 

12 december:

Daan v/d Cingel helaas niet gekozen tot Jonge Vrijwilliger van 2019

Daan is voorgedragen door ons voor zijn vrijwilligerswerk als keeperstrainer, jeugdscheidsrechter, Joachim Glerum Toernooi, Sinterklaasfeest en andere activiteiten waarbij Daan gedurende het voetbalseizoen zich inzet. Middels een poll op de Facebook pagina van SMWO Schouwen-Duiveland kon er worden gestemd (https://www.facebook.com/smwosd/)

Er waren maar liefst 1490 stemmen !! En Daan zat bij de genomineerden voor de publieksprijs !! Dat is natuurlijk al geweldig !!

Voor de ????????????? waren genomineerd:
– Daan van der Cingel
– Maud van Liere
– Thijs Jonker

Vanavond, donderdag 12 december 2019, was de prijsuitreiking in het fiZi theater te Zierikzee. Helaas is Daan niet gekozen tot Jonge Vrijwilliger van 2019. Maar dat maakt ons uiteraard niet minder trots op hem !! Bij de top drie is echt een geweldige prestatie !!

 

13 december:

Trainingsveld is opnieuw afgekeurd, wedstrijd JO11-1 is afgelast

De hevige regenval (en het veelvuldig gebruik) van het trainingsveld voor trainingen en wedstrijden heeft er voor gezorgd dat het trainingsveld voor morgen, zaterdag 14 december 2019, opnieuw is afgelast. Het veld staat op dit moment vol water. Er kunnen dus geen lijnen worden gekalkt en er kan morgen ook niet op worden gespeeld.

Dit betekent dat de jeugdwedstrijd van S.K.N.W.K. JO11-1 tegen Kapelle JO11-5 morgen niet door kan gaan !!

Hieronder enkele foto’s van het trainingsveld zoals het er nu (vrijdag 12 december 2019 om 14:30 uur) bij ligt:

 

14 december:

Ook competitieduel Schoondijke 1 – S.K.N.W.K. 1 is afgelast

De competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 1 uit bij Schoondijke 1 is ook afgelast !!

 

14 december:

Wedstrijd S.K.N.W.K. 2 – W.H.S. 2 gaat vanmiddag door

De wedstrijd S.K.N.W.K. 2 – W.H.S. 2 gaat vanmiddag wel door. Aftrap op sportpark ‘Het Springer’ is 13:15 uur.

 

17 december:

Trainer Ralph Zegers vertrekt aan het eind van dit seizoen bij S.K.N.W.K.

Trainer Ralph Zegers heeft het bestuur van S.K.N.W.K. medegedeeld dat hij voor het komende seizoen op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. S.K.N.W.K. staat momenteel op de tweede plaats in de vierde klasse A en heeft ambities om een periodetitel ‘te pakken’. Ralph is bezig aan zijn tweede seizoen bij de dorpsclub.

Het bestuur vindt het jammer dat Ralph vertrekt, maar respecteert uiteraard zijn beslissing. Binnenkort beraadt het bestuur zich over een opvolger voor Ralph.

 

21 december:

Competitiewedstrijd Schoondijke 1 – S.K.N.W.K. 1 is opnieuw afgelast

De vorige week afgelaste competitiewedstrijd tussen Schoondijke 1 en S.K.N.W.K. 1 zou vanmiddag, zaterdag 21 december 2019, worden ingehaald. Echter is zojuist bekend geworden dat de wedstrijd ook voor vandaag is afgelast.

 

22 december:

Weer een super gezellige editie van de Kerst-Bingo bij S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 21 december 2019, werd al weer voor de 8e keer op een rij bij S.K.N.W.K. een Kerst-Bingo georganiseerd. Inmiddels een traditie op de zaterdag voor Kerst voor het hele gezin. Met uiteindelijk ook deze keer weer een kleine 80 deelnemers kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje bij S.K.N.W.K.

Gisterenmiddag ging rond 13:30 uur de kantine open en druppelden de eerste deelnemers al gelijk binnen in de kantine. Dit uiteraard om een goed plekje te bemachtigen in de kantine. Iets na 14:00 uur, toen de meesten aanwezig waren, werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door onze vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele.

Omdat ‘s morgens de inhaalwedstrijd van S.K.N.W.K. 1 uit bij Schoondijke werd afgelast, konden gelukkig ook de spelers van de 1e selectie die zich hadden aangemeld voor de Kerst-Bingo alsnog meedoen. Uiteindelijk werden er zoals we inmiddels gewend zijn vijf rondes gespeeld. Tussendoor waren er voor alle aanwezigen overheerlijke snackjes en was er een stukje kaas of worst. En inmiddels ook een traditie zo rond een uurtje om 17:00 uur verse snert. Dit allemaal onder het genot van (een) heerlijke drankje(s).

Vanwege de vele prijzen werden er ook nog drie verlotingen gedaan en aan het eind van de Kerst-Bingo werden uit alle gebruikte Bingo-kaarten ook nog wat prijswinnaars bekend gemaakt. Uiteindelijk was zo rond 19:00 uur deze 8e editie ten einde. Een enkeling bleef nog eventjes hangen voor nog een drankje. Ook werd er nog een potje spijkerslaan gespeeld.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. De mensen achter de bar en in de keuken. Met name ook de sponsors van de diverse prijzen willen we namens de club en organisatie van de Kerst-Bingo nogmaals hartelijk danken !!  En Nelleke (en haar vader voor het snijwerk van de ingrediënten) voor de overheerlijke soep !! Ook de verloters (Toon en Jacco (en Mariska voor de hulp bij de verkoop van de lootjes) en Malou voor de hulp bij de verloting).

En uiteraard niet te vergeten de organisatoren van deze Kerst Bingo, Jos en Martijn; voor weer een top middag/avond !!

24 december:

Prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2020 !!

De redaktie van www.sknwk.nl wil iedere bezoeker van S.K.N.W.K.-Online prettige kerstdagen en uiteraard een gelukkig, gezond en sportief 2020 toe wensen.

 

26 december:

Zaterdag 11 januari 2020 FIFA toernooi in de kantine

Tijdens de winterstop, op zaterdagmiddag 11 januari 2020, vindt er in onze kantine een FIFA toernooi plaats. De deelname is gratis en voor alle leeftijden. Het toernooi is 2 tegen 2 en begint om 13.00.

Inmiddels zijn er al 16 koppels ingeschreven en is het toernooi vol !!

Hieronder het overzicht van de deelnemers:

Team 1 Fifa 12 Daan van der Cingel Ids Flikweert liverpool
Team 2 Golden duo Tim Aron Barca
Team 3 Team Fz Finn Westdijk Tijn Westdijk FC Barcelona
Team 4 1OAK Marik Korenhof David van den Broek Liverpool
Team 5 D&d for the win Danny verhoek Dani van vliet Liverpool
Team 6 Snick en Piemel iiTzNickb DJH10692 Bayern Munchen
Team 7 Dolfijnstraat Max jongebreur Ruben van dijke Barca
Team 8 Fifa Hollandia Joris Spitholt Koen Kraaijenbrink Liverpool
Team 9 The Ultimate Team Semm Kiesenberg Dane Pröpper Paris Saint Germain
Team 10 De fossielen Remco vd Berge Christian van vossen Manchester city
Team 11 Sknwk hooligans Stijn Thomas Liverpool
Team 12 Masters Martijn Padmos Ercan Ayaz PSG
Team 13 De Lays vreters Yoran Dieuwe Barcelona
Team 14 Kante be stopped Joerie van Dijke Damian Gons Chelsea
Team 15 Sappige noobs! Tom van Westen Levi Dalebout Liverpool
Team 16 SrMarSimo Simon Mark Of PSG of JUVE

 

29 december:

Prettige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en sportief 2020 !!

De redaktie van www.sknwk.nl wenst iedere bezoeker van S.K.N.W.K.-Online een prettige jaarwisseling en uiteraard een gelukkig, gezond en sportief 2020 toe.

 

30 december:

S.K.N.W.K. op een 14e plaats in Zeeland in afgelopen decennium

Statisticus Rudy Boogert heeft over het afgelopen decennium een overzicht gemaakt van alle standaard voetbalteams in Zeeland. In het afgelopen decennium hebben 106 verschillende Zeeuwse teams in de standaardcompetities gespeeld.

S.K.N.W.K. staat op een keurige 14e positie van de ranglijst met 238 gespeelde duels en hierin behaalden ze 400 punten.

Het totaalklassement (bron: www.pzc.nl)

Echter is het dan ook leuk om eventjes uit te zoeken hoe de 14e positie van S.K.N.W.K. tot stand is gekomen. Hieronder het compleet overzicht van S.K.N.W.K. van dit decennium:

Seizoen Klasse Positie Gespeeld Winst Gelijk Verlies Punten Voor Tegen
2019-2020* 4A 2 10 8 0 2 24 29 11
2018-2019 4B 8 24 9 5 10 31 55 53
2017-2018 4A 8 26 10 4 12 34 48 70
2016-2017 3B 13 24 6 1 17 19 33 60
2015-2016 4B 1 26 22 2 2 68 100 32
2014-2015 4B 6 26 15 4 7 49 64 32
2013-2014 4A 3 26 18 1 7 55 76 46
2012-2013 4B 5 22 13 2 7 41 75 26
2011-2012 4B 3 22 16 2 4 50 80 33
2010-2011 3A 11 22 5 2 15 17 37 52
2009-2010** 3A 10 10 4 0 6 12 12 16
Totaal 238 126 23 89 400 609 431
* Eerste seizoenshelft 2019-2020
** Tweede seizoenshelft 2009-2010

 

30 december:

S.K.N.W.K. zoekt nieuwe hoofdtrainer 1e selectie voor seizoen 2020-2021

Het bestuur van S.K.N.W.K. komt graag in contact met kandidaten voor de functie van (hoofd)trainer voor seizoen 2020/2021 – en wellicht langer. S.K.N.W.K. staat bekend om haar sterk verenigingsleven. We zoeken daarom een ambitieuze trainer die prestatie kan verbinden met een sfeer die past bij de cultuur van S.K.N.W.K. Kandidaten dienen minimaal in het bezit te zijn van licentie UEFA C (TC III).

Sollicitaties, voorzien van een curriculum vitae, kunnen tot 19 januari 2020 per e-mail worden ingestuurd aan voorzitter@sknwk.nl De selectieprocedure wordt begeleid door de voetbaltechnische commissie van S.K.N.W.K. Deze commissie zal ook de eerste gesprekken voeren. Arbeidsvoorwaarden worden besproken met (een delegatie van) het bestuur.

Namens het bestuur,

Arnold Schiettekatte (voorzitter)