S.K.N.W.K. 1 hervat vandaag de competitie tegen Schoondijke 1

Het laatst gespeelde competitieduel van S.K.N.W.K. 1 was de thuiswedstrijd tegen Spui 1 op zaterdag 7 december 2019. Deze werd door de blauw/zwarten met 5-1 gewonnen. Daarna stond tot twee keer toe de competitiewedstrijd in en tegen Schoondijke 1 op het programma nog voor de winterstop. Echter zowel op zaterdag 14 december als op zaterdag 21 december j.l. werd dit competitieduel afgelast.

Vandaar dat S.K.N.W.K. 1 vandaag, zaterdag 18 januari 2020, al weer aan de bak moet. Want vanmiddag staat dit afgelaste duel opnieuw ingepland. Het is de enige wedstrijd in de vierde klasse A. Volgende week zaterdag, 25 januari 2020, wordt er weer een complete competitieronde afgewerkt.

De aftrap vanmiddag is om 14:00 uur. Omstreeks 16:00 uur zullen we weten of de blauw/zwarten aansluiting kunnen vinden bij de nummer 2 van de ranglijst van dit moment, VC Vlissingen 1. Of dat het moet op gaan passen voor de strijd om plaats drie met M.Z.V.C. 1. We zijn erg benieuwd !!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de verrichtingen vanmiddag van S.K.N.W.K. 1. volg S.K.N.W.K. dan via Twitter waarop vanmiddag live verslag zal worden gedaan van de wedstrijd Schoondijke 1 – S.K.N.W.K. 1 (S.K.N.W.K. volgen via twitter (klik hier)).

De stand op dit moment is als volgt: