Redelijk bezochte maar zeer nuttige Algemene Ledenvergadering S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 6 maart 2020, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Iets na 19:30 uur werd de vergadering geopend door voorzitter Arnold Schiettekatte. Zo’n 2,5 uur later was de sluiting van de vergadering en konden de aanwezigen nog wat napraten aan de bar.

De opkomst was zelfs wat groter dan anders, want toch nog 28 leden hadden de moeite genomen vanavond naar de kantine te komen. Dit aangevuld met de 5 bestuursleden geeft een totaal van 33 aanwezige leden. Een enkeling had nog de moeite genomen zich netjes af te melden bij het bestuur.

Het werd een zeer nuttige vergadering waarin diverse zaken zijn besproken. Bij Agendapunt 9 werd afscheid genomen van voorzitter Arnold Schiettekatte en penningmeester Michèl Ruyssenaars. Zij kregen uit handen van medebestuurslid Wilco de Valk een bloemetje en werden bedankt voor hun inzet. Met Robbert v/d Zande (voorzitter), Robin Kosten (penningmeester) en Frank Boere (secretaris) werden ook drie nieuwe bestuursleden gekozen. Zij werden unaniem en onder luid applaus gekozen in het bestuur. Uiteraard was ook voor hen een bloemetje.

Voordat de rondvraag begon werd ook het contract nog getekend met de nieuwe hoofdtrainer voor het aankomende seizoen, Ad Palings.

Uiteraard werd na afloop van de ALV nog een drankje genuttigd aan de bar. Dank aan een ieder die wel de moeite had genomen naar de kantine te komen en uiteraard ook aan het S.K.N.W.K.-bestuur.