Unito Sports: Trainingstenue inclusief clublogo met 35% korting !!

Beste voetballiefhebbers,

Het is een bizarre tijd nu, normaal gesproken zijn dit de mooiste maanden van het voetbalseizoen. Veel activiteiten, kampioenschappen, toernooi, na-competities, drukte in de kantine, genieten in het zonnetje langs de lijn en noem maar op. We missen het allemaal op dit moment en hopelijk kunnen we straks aan het begin van het seizoen weer allemaal genieten van dit mooie spelletje en alles er om heen!

Gelukkig kunnen veel verenigingen onder de zogeheten “Coronavoorwaarden” weer trainingen aanbieden voor de jongste jeugdcategorieën. Hopelijk is dit weer het begin van het “nieuwe” normaal.

Net als voor ons bedrijf is het voor verenigingen geen gemakkelijke periode en daarom bieden wij jullie leden bijgevoegde actie aan. Een trainingstenue inclusief clublogo met 35% korting om in te trainen bij de vereniging of voor jezelf. Dit tenue staat in jullie club webshop als eerste artikel vermeld en uiteraard profiteert de verenging van iedere aankoop via de club webshop door de verrekening van de commissie.

De webshop is te vinden op onze website door in de menubalk naar Interactief te gaan. Daar is ‘een kopje webshop’. Of klik op onderstaande banner om direct in de S.K.N.W.K.-webshop van Unito Sports te komen!!

Unito Sports - clubshop S.K.N.W.K.

Samen komen we deze moeilijke periode door!

Met vriendelijke groet,

Marco Dieleman

 

Showroom:

Simon Stevinweg 11-3 in Middelharnis

(Vrijdag zonder afspraak geopend van 18.30-21.00 uur)

Tel: 06-53181317

www.unitosports.nl