Bekijk nu de speciale ‘Voetbalfit met Oranje’-Trainingen!

Bron: www.knvb.nl

Lijnendribbel, Krabloop met bal en Flesje van de lat schieten. Voor de reguliere volger van Train jezelf #Voetbalfit geen onbekende termen. Diverse nationale team-coaches demonstreerden de afgelopen weken in korte video’s verschillende oefeningen en work-outs, waarmee voetballers van alle leeftijden zich voetbalfit konden houden.

Een mooie serie, die zaterdag 23 mei wordt afgesloten met een speciale editie: Voetbalfit met Oranje. Dé tutorial om corona-proof te trainen, een training gericht op de pupillen en een training gericht op de junioren.

#Voetbalfit met Oranje

Niemand minder dan bondscoach Sarina Wiegman, assistent-bondscoach Arvid Smit, ex-international Ronald de Boer en vlogger Enzo Knol verzorgden de afsluitende trainingen op het sportpark van de Utrechtse voetbalclub Desto. Bekijk ze hieronder.

De video voor pupillen:

 En de video voor junioren:

In de video’s, waarbij zowel beelden vanaf de grond als vanuit de lucht te zien zijn, tonen de coaches hoe je corona-proof kunt trainen met pupillen en junioren. De trainingen zijn voor jeugdleden zelf te proberen en bieden ook inspiratie voor trainers en verenigingen. Meer informatie over de trainingen is te vinden op Rinus.

RinusRINUSBekijk op Rinus ook de trainingsstof van de ‘Trainen met Oranje’-sessies.

Samen vooruitSAMEN VOORUITMeer informatie over het opstarten van verenigingsvoetbal.

Geef als eerste een reactie op "Bekijk nu de speciale ‘Voetbalfit met Oranje’-Trainingen!"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.