Koop nu unieke Hoodie bij kledingleverancier UnitoSports

Gedurende de winterperiode biedt onze kledingleverancier UnitoSports unieke hooded sweaters aan in diverse kleuren met keuze uit een leuke voetbalprint. Deze hoodies zijn ook verkrijgbaar in kindermaten en in een damesmodel. Speciaal voor de vrouwelijke leden bieden we ook een damesprint aan. Daarbij kunnen jullie deze hoodie nog unieker maken door de verschillende kleuren opdruk en de keuze voor een eigen naam en een nummer in de print! Uiteraard kun je ook kiezen om het clublogo op de hoodie te laten plaatsen.

Vanzelfsprekend gaat ook van deze aankoop weer een deel naar de clubkas waardoor jullie ons als club een extra steuntje in de rug kunnen geven in deze lastige periode.

Vanaf maandag 23 november 2020 staan deze sweaters in onze webshop. Uiteraard kunnen jullie hier ook terecht voor alle andere S.K.N.W.K.-kleding !!

De webshop is te vinden op onze website door in de menubalk naar Interactief te gaan. Daar is ‘een kopje webshop’. Of klik op onderstaande banner om direct in de S.K.N.W.K.-webshop van Unito Sports te komen!!